električna črpalka - se mi sanja, ali se da na Aventu v Ljubljani izposodit njihove električne črpalke? Saj mogoče sem kaj zamešala... Ja, je veliko 150 EUR - ampak je ta zadeva, kot vse druge cost-benefit - če ti odtehta trud, živce, čas, slabo voljo, bolečine v zapestju (ena mi je nekoč rekla, da jo je po treh mesecih ročnega črpanja začelo ful boleti v zapestju, tudi ko ni črpala)....
glede postave mi pa ni treba ploskati - saj mogoče kateri dobro izgleda moje razmerje kilogramov in višine, vendar v realnosti ni glih za ploskat - mal krive noge, trebuh brez vsake mišice, čisto mehak, celulit,... verjetno imam lahke kosti - poleg tega je pa maščobno tkivo lažje od mišic... ampak ja... se ne pritožujem preveč, edino za ploskati pa res nisem
uspavanje...
tukajverjetno ne znam preveč pomagati, ker Brino zvečer okoli 21.30 kopamo, potem papca in ponavadi kar zaspi na koncu papcanja - komaj podremo kupček, ker je že čisto mehka
če pa takrat še ne zaspi, jo pa vseeno damo v posteljico, pa v veliki večini primerov brez glasu zaspi. Včeraj je pa res čež kakih 10 minut začela malce jokcati, pa jo je
mal dvignil in par minutk nosil po sobi v temi, pa je zaspala, ampak to je res izjemoma. Je pa naš najbolj "kritičen" čas tam med 19.30 in 21.00, ko res rabi vso pozornost, sicer joče. Na srečo smo našli en položaj nošenja, v katerem neha jokati. Pa jo tako malo nosimo, malo damo na trebušček, kjer tudi ne joče ponavadi, malo jo zabavamo z mobilom,... pa ponavadi kar zadrema, potem je pa itak že počasi čas za kopanje. Čez dan je pa tudi kar precej budna, ampak ni zahtevna. Ji dam gor CD z otroškimi pesmicami, ali jo drugače zabavamo. Na srečo pa skoraj nikoli (mogoče recimo max. 5x do sedaj), da je jokala tako, da ne bi nič pomagalo. Moram res trkati po lesu!!!!
danes tudi je kar na redko...hm... upam, da je vse OK, in da bo vse OK z mojim mlekom...
ponoči sva papcali spet po 5.00, danes natančno ob 5.20, včeraj ob 5.30 - pred tem pa tisto po večernem kopanju okoli 22.15-22.30
Je pa res, da včeraj in danes še ni kakala - mislim pa, da še nikoli ni bila dva dneva brez kakanja
pa verjetno nimam nobene pravice jamrat, ker ste tukaj ene, katerih otročki po ful dlje niso kakali - poleg tega pa sem v knjigi prebrala, da pri dojenih otrocih pride en trenutek nekje med 1 mesecem in 4 meseci, ko začnejo bolj poredko kakat, ker začnejo bolje izkoriščati pojeden mlekec, pa da je tudi sicer zaprtost pri dojenih precej redka...upam, da gre res za ta razlog
dopust
še vedno ne veva, kam bi šla konec avgusta
zdaj sem dobila idejo, da bi šla na kašen večji dalmatinski otok (korčula, brač, hvar - od teh sicer nisem bila samo na braču, na ostalih dveh pa že kar nekaj let nazaj), ker imaš tam več potk, vasic...kamor lahko greš z vozčkom
midva itak nisva za poležavanje po plažah, poleg tega je fino imeti kaj za početi poleg plaže že zato, če bo slučajno malo slabše vreme - proti septembru se zna baje že malo skisat
pozna katera Brač, razen Bola na Braču, po možnosti kakšno manjšo vasico, notranjost otoka?
kaj pravite na to idejo?
muffini - mmmmmm ena mojih najbolj pribljubljenih sladic!!!
kdaj naj bi otroci izrekli svoje prve besede
saj ne da sem nestrpna, samo zanima me