IZVIRNO SPOROČILO: tana7
naša frača je pa začela pri vsakem previjanju ful vreščat - saj je vse OK, dokler ne začnem s širokim povijanjem - takrat pa v jok!!! se mi zdi, da ful že sovraži te tetra plenice med nogami
in jo zato komaj komaj lepo povijem, ker brca in brca in mi leze nazaj in se prestavlja... bogica
moja isto, zelo protestira, ko jo začnem široko povijat. Danes ponoči spi brez...je le v pamperski.
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Nina7 a veš, da se včasih tudi meni zgodi, da kar pozabim na hrano. Sedaj v tej vročini pa sploh. Dosti pijem, želodček se napolni in ne prosi hrane.
Jaz isto, kar pozabim na hrano...sploh dopoldne...pijem pa vseeno veliko
srečanje, jaz sem bolj za popoldansko uro.....tam nekje od 16:00- 17:00, a se lahko tudi drugače prilagodimo
špelin@...toča

...grozljivo. K sreči ste vi celi, pleh pa je pleh. Bodo morali začeti razmišlčjat o drugačnem bolj kvalitetnem plehu, če se bo narava na tak način obrnila proti nam!
Sem naredila torto nutello, pa smo jo že skoraj celo pojedli

. Nismo pa nič kaj posebej praznovali. Moj je šel žurat v petek, tako da je bil danes cel dan

, tudi njegov kos torte je ostal zame

Manci in Maji za 3 mesece
hujšanje in celulit...jaz imam leg magic in je za noge, stegenca, rit super zadevca...seveda če delaš in ne če stoji. Sem ga posodila prijateljici še ko sem bila noseča (takrat so me bolele sramne kosti in nisem mogla telovadit na njemu)...zdaj pa se bojim začet, ker me noge še vedno kar bolijo

Saj jaz hujšala niti nebi, bi raje malo mišic dobila, ker je vse mlahavo.
drugače pa za hujšanje recept je stres, stres in še enkrat stres....meni tako kili kar letijo

...na srečo ga zdaj ni
zdaj pa je res ura za spat in ne tle bluzit, tako da nočko oz. dobro jutro za bolj ta zgodnje