Dober večer!
Gal je danes zaspal že ob devetih in me prav zanima, če bom kaj večkrat ponoči vstala glede na to, da drugače zaspi ob desetih.
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
anitka: spet imaš delavce????Ma to se bo svetilo okoli bajte. Mi bomo upam, da konec tega meseca začeli s fasado. To bo žur.Za
pa držim pestke, da se še ne prikaže
Ja sem jih imela včeraj in tudi danes

HB gre vse skupaj proti koncu in potem se bo res svetilo okrog hiše

Ja letos smo zamenjali vsa okna, vrata, streho in sedaj delamo še fasado. Stiropor je gor in sedaj je na vrsti še vse ostalo. Za letos bo potem to že skoraj vse, razen novih ograj na balkonu še seveda. Glede

pa ne vem kaj naj rečem - včeraj je bilo nekaj malega, danes pa še manj
In vas tudi čaka fasada?
Špelin@ upam, da glede avta uredite tako, da boste zadovoljni.

Imate pa res smolo z avtomobili.
Katy in Lara
Uau
Aurora

full dobra zadeva za Gala. Sem v nosečnosti žicala nekaj podobnega za našega lumpija.So pa te zadeve res kar precej drage. Naj Gal uživa maksimalno ob guganju in glasbi.
Sesil naš ima v tej vročini tudi pikice. Ponoči mi tudi še kar papcamo. Prvo rundo spimo 4 ure, nato pa papcamo za dve uri in nato še za 2-3 in potem vstanemo.
Glede komarjev - uporabljam tisto Raid zadevo - Day&Night, ki naj bi bila brez aditivov, pa ne smrdi in me glava ne boli pa kar pomaga.
Nina vi pa ponoči tudi pridno pančate.

Naš je do nedavnega včasih čez dan hotel jesti skoraj vsako uro. Je pa morda pri meni malce lažje, ker sem ga pristavila k prsim in je bilo to to. Se je pa včasih želel le pocartati in takrat je bila mami malce "huda", ker naš fantič zavrača dudico.
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
da vam napišem o včerajšnjem izletu v Izolo, kjer je tašča na dopustu. Vglavnem so bili tam sami upokojenci, ki imajo očitno preveč časa in se brigajo samo za druge in ne zase.
Nejc je enkrat nekaj trme zganjal, jaz sem glih z wc-ja prišla, ko sem slišala eno mamo, ki je Nejcu govorila, da ni nič priden, da mu bo bratca vzela... Ne vem, kaj se ima za vtikat. Saj ni bil samo naš trmast, so se tudi drugi drli; kaj naj ga zaradi tega zaprem v sobo ali kaj?
Potem sva s Tilnom kupčka podirala, ko sem videla oz. razbrala z ustnic, kakor češ, kako grem lahko s tako majhnim na morje. Ja, a sedaj eno leto ne smemo nikamor iti?
Ljudje so res nesramni. Naj najprej počistijo pred svojim pragom
Se podpišem - naj se vsak zase briga. Mislim eni imajo pa res preveč časa, da se morajo ukvarjati z drugimi.

Pa da malemu govorijo, da mu bodo bratca vzeli!?!?!? Ljudje res niso normalni!!!!
Mene je eden vprašal pri Galovih 6-ih tednih, če ga že nosimo ven? Mislim halo!!!! Ne zapirali ga bomo do enega leta!!! Mater...