Jutro, hvala za kavo. Ja tudi jaz bom odslej samo trkala in nič hvalila, ko bolje spimo, ker je enako tudi pri nas. En dan pohvala - potem pa katastrofalna noč
Sicer pa bomo tudi mi šli v vrtec. Sem pa jaz zaposlena v vrtcu tako da ti glede privat varstva ne znam nič zapisat.
Mya ja pri meni je s kilami pa žal obratno. In veš tega včasih skoraj nikomur ne moreš razložiti, da se tudi to dogaja. Že od nekdaj si želim pridobiti kakšne 3 kg pa mi ne uspeva. Vsekakor pa želim, da uspe tebi izgubiti kar si si zadala.
Estrella dobrodošla v klubu
"meni se nič ne da - lenobitis" Jaz imam tudi dela čez glavo pa se mi ne daaaaaaaaaaaa.... Glede fasade je pa tako - najprej se je dal gor stiropor zaradi izolacije, ki je pri nas prej pri nas ni bilo, v soboto so dali gor mrežo in lepilo, sedaj v tem tednu pride gor še en sloj (tam do srede), potem pa se mora 14 dni sušiti in pride gor končno barva. Komaj čakam, da se tega rešimo in potem bo mir kakšno leto, ko bomo začelo z renoviranjem dnevne in jedilnice.
Špelin@ najina princa sta imela podoben ritem to noč. Ojoj tvoja pika je imela pa nezgodo. Samo, da je nos ostal cel. Ja če ne drugače bom morala spet zanositi, da bo šla kakšna kila gor

Veš saj komaj verjamem, da sem imela ob koncu nosečnosti 15 kil več, sedaj jih pa nikjer več ni.
Uf
Jana vi ste pa imeli maratonski obisk na kavici