IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
nina7: krvna grupa otroka ni napisana nikjer, ker jo v normalnih okoliščinah ne delajo. Če jo hočeš zvedeti, jo boš morala samoplačniško. Meni so v P rekli, da delajo preiskavo krvi samo v posebnih primerih pa sem pozabila zakaj že
, redno pa ne ker je "predraga"
Pri nas pa jo delajo rutinsko. Pri obeh sem jo videla med papirji v P, potem pa oni vzamejo papirje in ne veš. Svojo pa sem zvedela med prvo nosečnostjo. Tako, da zdaj vem za vse.
Zgleda, da ima vsaka porodnišnica svoj sistem. Kaj pa, če je otrokček Rh negativen? A je to vseeno, če je mama pozitivna?
Jana meni se zdi, da bi mogla dobit. Pokliči na CSD pa ti bodo tetke vse lepo obrazložile.
Špelin@ ti pa kar valjar v roke.

Samo tole pobiranje krompirja je res doživetje za otroka. Pa še malo se migajo pri pobiranju. To bi moral vsak otrok doživet. Tale tvoja tašča je res za na luno.
katy
Mi smo dobro spali kot ponavadi, le vstajanje zjutraj mi ne gre več od rok.

Mogoče sem se malo polenila. Kar pa se tiče uspavanja naše Maje pa to počasi postaja nočna mora. Za zvečer ni panike, čez dan pa že delam doktorat. Pa spi max pol ure potem pa je sitna.
Pleničke pa sem jaz dobila v našem Hoferju. Ni takega navala, pa še veliko so jih imeli.