Živjo!
danes smo ostali doma... smo prestavili kranjsko goro na ponedeljek/torek - po včerajšnji vremenski napovedi in po vremenu zvečer v LJ, več ni bilo šans, da bi šli danes zjutraj na pot
pa mislim, da je bilo za tisti konec napovedano max 17 ali 19 stopinj za danes
sicer je pa danes eden najtežjih dni odkar smo v troje
ne vem, kaj je krivo, ampak danes dopoldan se mi je vse zdelo tako črno in sem potem mojemu vse "vrgla"
odkar dela na svoje (lani decembra je pustil službo in začel delat privat), ni čisto nič bolje
že prej je po službi še popoldan programiral in vedno govoril, da bi rad še izkoristil ta čas, ko še ni otroka, da bo pa potem delal samo dopoldan - zato je tudi pustil službo, ker je ugotovil, da se mu to, kar dela popoldan, precej bolj izplača
ampak se ni nič spremenilo - popoldansko delo je pač postalo celodnevno delo
vedno, ko ne dela, ima slabo vest, da ne dela in vedno je z mislimi pri delu
saj ga razumem - brez tega niti tega stanovanja lani ne bi kupila - oba skupaj imava 1000 EUR kredita! (ne pretiravam, res je)
strah ga je, da bo šlo, če bo "zabušaval", šlo vse dol
letos sva zato šla kam za več kot en dan samo aprila v Medulin za 3(!!!) dni - po rojstvu Brine pa si je vzel "dopust" samo za pomoč bratu pri organizaciji tekme (6!! - kar je bilo zame samo breme, ker ga cele dneve ni bilo doma - samo za vikend sem se mu pridružila, pa itak ni imel časa za naju, ker je tam delal) dni, pa sedaj si bo vzel dopust za morje (10 delovnih dni) - sicer pa vedno dela, če se le da tudi za vikende (razen če greva kdaj k mojim ali njegovim, pa kdaj mi ga uspe iztrgat za kako urco ali dve, da gremo skupaj v mesto ali v Tivoli,...) - sicer sem pa več ali manj sama z Brino
ful preveč dela
ga pa tudi razumem, da mu ni vseeno, posebej zaradi najinega kredita - pravi, da je na začetku vsakega biznisa pač najtežje
****, zato sem zadnjič kar videla svojega, ko si govorila, kaj vse tvoj dela, odkar je odprl firmo
in tale kranjska gora?
v petek, ko je bil praznik je bilo za nas enako kot vsak drug delavnik
za vikend mi ga je le uspelo prepričat
ko pa smo kransjko premaknili na ponedeljek/torek, je rekel, da naj se zavedam, da bo pa zato cel vikend sedaj delal, da prinese noter ta dva dneva
in danes zjutraj mi je vse črno padlo na oči in sem se kar zjokala
saj potem sva se malo pogovorila in je rekel, da saj bo danes končal ob 16.00 (sicer pač dela cele dneve), jutri pa mogoče še kako uro prej
ne vem, ali je Brina čutila to napetost, ampak potem so se začele težave še z njo
okoli 12.00 mi je po parih čmokih, zaspala in konec s papanjem
čez nekaj časa se je malo prebudila, sem jo previla, po parih čmokih spet zaspala - nič pojedla!!
ob 16.00 sva spet poskusili, pa enako
sem šla črpalko prekuhavat, da si izčrpam, pa se je ravno spet prebudila in je tokrat malo več popapala - okoli 18.00 - ampak še vedno precej manj kot sicer
zdaj imam pa itak občutek, da zvečer več sploh ne bo mleka, ker sem že cel dan ful napeta, pa še povpraševanja ni
no, tako... pa sem vam fino zamorila