Halo!
Tako, prejšnji teden smo bili skoz brez elektrike, ker so nekaj delali, danes pa smo brez vode.
HB, da me je prejšnji teden izučilo in sem prekuhavala kar dva kuhalnika vode, tako, da imam v enem kuhalniku vročo, v enem pa mrzlo vodo, ker drugače bi lahko Vidu nardila AM z Radensko ali kaj.
Midva sma že prišla s sprehoda, zdaj bo pa po moje tako in tako dež, ker je tako grdo zunaj, pa še čuden pritisk je zunaj in je naš Vid zelo slabo razpoložen, je skoz jokal na sprehodu, sedaj pa končno spi v mamini postli.
In mama je ob 12. prišla do zajtrka in tiste težko pričakovane kavice.
A ve pijete kavo?? Jaz skoraj vsak dan spijem eno kavico z veliko mleka, pa to to instant kavo, ne turško. Ta ena kavica je trenutno za mene edini luksuz, ki si ga ne pustim vzet, pa vidim, da Vid nima težav s kavico.
Aurora:
Aja kaj pa to ko pravijo, da če otrok enkrat proba piti mleko iz flaške, da kao noče več zizati, a je to res?
Pri meni se je to zgodilo. Ker nisem imela toliko mleka, sem mu dodajala po flaški in sedaj se mogoče 2x na dan dojima, izgleda bolj cartanje, ko je pa prav lačen, pa niti iz polne dojke noče pit, ampak mu takrat moram dat flaško, ko pa ni hudo lačen, takrat pa še vleče iz dojke.
Jaz si približno 2-3x na dan črpam mleko in opažam, da je mleka vsak dan več
. Mu AM ne rabim skoz dajat, ker ima kakeca bolj trdega, ko samo AM je in ga potem tako črviči.
Jaz uporabljam dve vrsti flašk. Tommee Tippee in Aventovo. Dudico pa imamo Nukovo, Aventove noče.
Pri nas pa že dežuje
.
Vse, ki ste sedaj brez atijev, ker so šli v službo. Dobro vas razumem, ampak jaz sem skoz čez teden sama, podnevi in ponoči, pa se tudi da, je težje in sem proti koncu tedna že čisto zmozgana in znervirana, ampak se čez vikend spočijem, ko ati prevzame delo
.