IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo
Veste kaj me zanima, verjetno imate vse doma flaško, tudi tiste ki samo dojite...katere flaške ste nabavile? Jaz imam nukovo in cucelj S in M. Vsec mi je bila tudi od chiccota, da sem jo mogla kupit
tista ki je malo pod kotom, ampak ima drugacen cucelj kot nukova in mali sploh ne zagrabi-take cuclje ima tudi nuby se mi zdi.
Mi imamo Aventove flaške in so super. Pa še potem, ko mali zraste, se da samo drug cucelj z več luknjicami kupit, ni treba cele flaške kupovat. Tudi dudo imamo Aventovo in mu je všeč...
Podpišem

.
joj
kodrana kolk mi je hudo zate

. Sama sem bila 2 tedna po porodu v depresiji in je trajala kak teden. Bilo je kr hudo in sm upala, da se ne bo nadaljevalo. Hvalabogu je minilo, ampak glih zato te razumem, ker vem, kako je, ko se na noben način ne moreš pobrat in izvlečt iz tega. Ti kr pojamraj, če ti je zato lažje. Rade volje bi ti še drugače pomagala, pa žal ne znam

...
Katina hvala za tolažbo glede poroda. A veš, da sm se spomnila nate, da si mela ti prvič težek porod in da te je blo tud zdej strah. No res upam, da bo tud pri meni naslednjič boljše. Sej bi mogla met res smolo, da bi blo dvakrat tolk hudo ane?
špelin@ ne sekiraj se glede ležalnika... več nas je v klubu slabih mamic, ki dajemo svoje

v ležalnik

. Aja v Zagorju smo bli pa tolk okupirani s ponosnim dedkom, babico, teto in stricem, da pol nisem poklicala. Pa drugič ane

.
edina vidim, da mate spet pestro, pa zdej razumem zakaj ni blo odgovora danes. Drugač je pa za jutri spet slabo vreme napovedano

... hudič.
**** pa kje si ti punca!!!!! Sm vidla, da si mene kr pozabla, da sm bla prisotna na cocacolanju, ampak naj ti bo, ko si glih ti

. Zadnjič sva bla z Juretom v šopingu na Vrhniki, pa sm mu rekla, da škoda da se nama mudi, drugač bi te poklicala, da bi vidla tvojga princa

. A veš, da so se men tud šivi vneli in sm mogla it v soboto k dežurnem zdravniku. In dohtarca mi je vlekla ven šive, ki se sami razgradijo

, pol je pa vidla, da ne bo šlo, mi je pa na pol pustila. Na drugi strani pa odprla rano, da se kao tekočina izceja

. Ene pa res nimamo sreče ane... A ti si zdej vredu?
Anitka moj ma tud ful pikic po obrazu in baje izginejo same.
Nč alarm v ležalniku se oglaša...morm it.