IZVIRNO SPOROČILO: Majabo
kako dojite svoje male, leze ali sede? in kako jim podirate kupcke, na rami ali na rokah?
nas mali se doji, preneha sesat, ga dam na ramo, podre kupcka (ce le rata) potem zacne kovcat (a ni kovcanje znak da kupcek ni podrt??) potem ga dam na drugo stran, se malo posesa in neha
ok
ga polezem v posteljico in se isti moment zacne stegovat rocice in sobit usta kot da bi rad se jedel
glede na to da sm po cr je to prava telovadba
Tole podpišem v celoti... zaspi po treh minutah intenzivnega sesanja, pol probava podret kupček, dam še mal na isto stran, pol se vmes previjeva, da se zbrihta še tolk, da greva na drugo stran.
Majabo našla sem sicer ene strani s hlačkami in pasom, ki naj bi ožalo postavo

, ampak po moje ni to to. Pa še precej drago je, tko da po moje ne bom kupila.
Ven sva šla midva včeri prvič in danes spet, pa zdej bova šla vsak dan. To pomeni, da sva šla po skoraj dveh tednih. Bolj zarad mene, da si ne bi prehladila spodnjega dela, sej veš, šivi po CR pa pihanje pa tko.
Pri prehrani js ne pazim, patronažna je rekla, naj jem vse ampak postopoma in tako bom vedela, če mu kaj ne paše. Zaenkrat je blo vse vredu (trkam).
Sončnica Sandra*** midva sva kupila rabljen ležalnik za 20eur (prek oglasa), sm vrgla zgornji del v pralni stroj (čeprav naj bi se pralo ročno

) in je kot nov. Čist navaden ležalnik je, ki se mu nastavljajo nakloni in najin mali je zdej čez dan z nama. Ko je čas za spat, gremo pa v košek. Ful dobra naložba.