meni je bila pridna v vozičku dokler ni bilo te vročine in posledično sem jo začela vozit ven kasneje, takrat pa jo tudi krči grabijo in verjetno se zato joče in protestira. provaj v jutranjih urah jo furat, meni to sicer ne znese, ker spimo do 9h, pol pa zizanju, previjanje in je že prevroče.
mi jo bomo pa jutri prvič kopali. se že bojim, kako bo protestirala, ker očitno ne mara vode. ko jo umivam je totalno drtje. mogoče me pa preseneti in bo uživala. ooo, da bi bilo to res.
jaz sem kupla digitalni termometer in sem nad njim totalno razočarana. kaže za celo stopinjo manj in če 3x zapored meriš, kaže različne rezultate.sem ostala kar na navadnem živosrebrnim.
mi smo danes pa kar precej tečni, sploh ne more zaspat, pa neki protestira. upam da kmalu mrkne za ene 3 urce. sicer pa dokler ponoči spi se ne pritožujem.
sem pa kupla ležalnik...hvala vsem ki ste mi svetovale. se supur obnese. sem vzela od peg perego, ima več možnosti nastavitev naklona, tako da bomo lahko tudi jedli sede, ko bomo večji.
lp