Naš Gal je zaspančkal pa bo mami kaj napisala, potem pa pridejo že napovedani obiski.
No vidim, da imamo kar nekaj godrnjavčkov, sploh ponoči. Tudi naš Gal ponoči za hranjenje ne joka,ampak le godrnja in izpušča vse mogoče glasove.(Estrella lahko bi uporabila kar tvoje besede, ker je pri nas identično
) Med spanjem pa zna tudi smrčati in potem je uboga mami med dvema smrčačema
Na eni strani vleče ati, na drugi pa sinček.
Me je danes pediatrinja vprašala tudi glede kakanja pri Galu, ki je zaenkrat pri nas prisotno vsakodnevno nekajkrat in mi je rekla, da naj si zapomnim, da je dojen otrok lahko pokakan dnevno večkrat pa tudi, da se lahko zgodi, da kdaj 5 dni ne bo kakal in je to še vse v redu in ni nič narobe.
Janjček tudi naše detece bi čez dan včasih jedlo vaski dve urci. Se pa našemu na teži pozna, da je pravi jedec.
Jaz imam Gala tudi kar v bodiju s kratkimi rokavi in nogavičkami, ki jih občasno sezujem. Kopanje pa je itak na sporedu vsak dan in v njem zelo uživa, tudi pri umivanju glavice.
Po kopanju pa ga še malo zmasiram pa je top fit za pančanje, še prej pa papanje in kakanje.
Joj, vse pišete da vam hroščeki ponoči v kosu spijo po 5 in več ur. Naš pa prvo rundo 3-4ure, nato pa na dve, dve in pol urci. Je pa HB tako, da se naje in takoj zaspi pa četudi ga po potrebi previjam.
Katy a ti v Muri pripasaš tvojo dojenčico? Pa jo imaš v čisto ležečem položaju? In hvala za lepe želje, jaz tudi upam, da bo nehal tiščati glavo nazaj.
Edinaos me veseli, da ste napredovali in v vozičku dve urci prepančali. Bo vsak dan bolje.
Glede dretja in pomoči pri tem pa ti ne znam nič pametnega povedati, ker sem včasih tudi sama nemočna v tem primeru (pri krčih). Bi se najraje sama zraven njega razjokala.
Barbaw tole s tuširanjem, ko si bila oblečena mi je pa svetovno. Mi bo mogoče kdaj prav prišlo.
Prvega pregleda pri G po porodu pa je tudi mene kar malce strah, sploh ker vem, da je moja G takrat na dopustu in bo po meni šaril nekdo drug
Tana77 dobrodošla. Tvoja Brina pa je rojena na isti dan kot moj Gal
Sirenaaaaaaaaaaa.....................