IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
**** če ti malega ful zvija in ne more kakat mu daj močno cukran čaj za dojenčke ali pa kamiličnega. Verjemi, da bo drugi dan kakal. Sladkor pomaga pri prebavi in mali otroci lahko dobijo drisko zaradi prevelikega vnosa sladkorja, dojenčki pa lažje kakajo. Kapljice, ki lajšajo krče pa ponavadi tudi zapirajo. Kaj hudiča potem pomagajo pa ne vem. Nam so tiste avstrijske vseeno pomagale, samo je pa res, da pri nsa ni krčev o kolikah pa ni ne duha ne sluha. Smo premagali obdobje, pa jaz ne jem niti ene kisle stvari.
do nadaljnega. Rajši sem jaz v normalnem psihičnem in fizičnem stanju, pa še otrok ne trpi. Drugače bi se nam vsem zmešalo.
Brabaw jaz ne jem sploh več nič. Ne smem mleka in mlečnih izdelkov, ne jem kislega. Ne jem več niti surovega nič...
PA IMA ŠE ZMERI KRČE IN TO VEDNO HUJE!!! EJ, TRGA SE MI!!!
Najhuje pri vsem skupaj pa je to da je bilo pri tamali isto in sem bila z njo v ZD že kot inventar, ker enostavno nisem morala verjeti da nič ne pomaga. Se pravi 2 leti nazaj sem že to preživljala in tudi takrat smo kupili 100 kapljic od avstrije do italije od gorenjske do koroške... masirali, kopali , greli trebuščka...
PA NI ITAK NIČ POMAGALO.
In sedaj se dogaja isto in jaz spet iščem "čudežno zdravilo" in spet bom visela pri Pediatru kot inventar al kaj??
Ampak ne morem si pomagat, on vrešči in tuli jaz pa zraven njega jokam... In preklinjam to medicino in znanost, ki ne zna niti za en ušiv "prdec" neki pogruntat.
No ja po resnici povedano je sedaj še slabše imamo očitno še alergijo na KML in me še to sluzasto blato zraven skrbi...
Materinstvo je včasih res samo za tiste z trdimi živci... moji so že full zrahljani, še dobro, da sem se dala sterilizirat.