Špelina hvala
. Kako si pa ti? Pri skoraj vseh ženskah, ki imajo MS, se bolezen po porodu poslabša, tako da si res srečnica, če ti da mir. Držim pesti, da tako ostane
Varja pa podira rekorde, zdaj ko je že skoraj poldne, je pa res ura za vstat, tako da se iz spalnice nekaj pritožuje (sem jo enkrat dopoldne preoblekla in podojila pa je takoj zaspala nazaj). Sem lahko v miru zlikala par strojev
Glede Novalaca...Varja ga z veseljem popapca (nisem niti vedela, da druga mleka v prahu ne smrdijo), če mi zmanjkuje, ali pa ko ima dan, ko bi non stop visela na prsih, potem pa ne vem, kaj ji fali.... mah je ena velika cartonka.
Me pa zanima, katera AM so pakirana v vrečkah? Ker rabim le občasno, celega Novalaca niti približno ne poje v treh tednih.
Anitka, moj sine je bil zaprt 5 dni in po petih dneh se je tako pokakcal, da je vse premočilo, plenico za enkratno uporabo, tetra plenico, hlačke...katastrofa, vse je bilo pokakano.... bilo je enega drekca za pet dni, tako da nimam pojma, kje je to imel v trebuščku. Upam, da se Gal kmalu reši tega zaprtja, pa Estrelina Alja tudi