IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Na srečanje bi pa tudi jaz prišla, samo zaenkrat bodo verjetno relacije za naju dva malce predaleč. Do MB bi še nekak šlo. Če vas ne spoznam prej pa morda, ko bomo malce večji.
Počakaj, da začnejo veljati vinjete, potem tudi jaz pridem do MB
No, od jutri naprej pride špelin@ tudi do MB
. Meni je že itak vseeno kam se peljem, ker SLO ni tolk velika.
Malo sem že pozabila katera vprašanja so se pojavljala, zato bom šla po spominu:
Uspavanje: jaz sem se po dnevih nošenja s krčki močno naveličala tega nošenja, ker sem imela roke do tal. Ko smo zamenjali AM smo zamenjali tudi sistem uspavanja. Čez dan dremlje na igralni dekici. Dam mu dudko in jo malo popravljam dokler ne zaspi. Ležalnik žal še ni v funkciji upam pa, da ga navadim tudi nanj (kljub špelininim "prijateljicam"

.
Zvečer spi v zibki kamor ga položimo po večernem ritualu. Navadno mu dam dudo in počakam zraven na postelji, ker mu ziher nekajkrat pade ven in zajoka. Ko se umiri vključim varuško in odidem.
V vozičku je pa vedno priden in spi kot top. Jaz sem malo manj navdušena, ker vem, da bom jaz fuč ko prideva domov, on pa buden kot ris.
kasso: tudi pri nas smo navajeni praktičn vse likat. Vendar bi ti zaradi svoje bolezni lahko izločila del perila. V četrtek grem po napotnico za fizioterapijo, kjer naj bi mi z ultrazvočno terapijo pomagali. Upam, da res. Bom pa zdravnici omenila možnost povezave z ledvicami.
špelin@, ti si ekstra 1A organizatorka. Bi se potrudila tudi tokrat za organizacijo srečanja?

kliče, čao...