Niti malo, jaz imam kovter od sredine stegen pa čez ušesa... ne morem pomagat, tudi pri 25 stopinjah ne znam drugače spat... pa vseeno slišim vsakič, ko se pupa obrne...
Manca, sicer je od otroka do otroka odvisno, naša je ful hitro skuhana, ampak najbrž jo res preveč oblečeš in se ti zato zbuja in doji. Naša je v enodelni pižamici - hlačnica do kolega, rokav do pol nadlahti in ji je čisto ok. Noge in roke so sicer zjutraj hladne, ampak ne mrzle. Ko gremo spat je okoli 26 stopinj, 15 m stran v dnevni sobi pa naštimamo klimo na 23 ali 24 stopinj. Se da spat.
Čeprav današnja noč ni bila oh in sploh. Spat je šla ob 9h, ob pol štirih zahtevala dudo, ob pol petih zahtevala dudo, ob pol šestih se je zbudila in me gledala skozi rešetke, mi je vzelo 20 min, da jo nazaj uspavam (duda not, obrnit na hrbet, tapkat po plenički), potem sva pa zategnili do pol osmih... nimam pojma, kdaj je

vstal in šel delat.
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Oranža: posesam skoraj vsak dan, pomijem enkrat na teden...itak mora mal svinjerije pojest.
Enako.
Babyphone - HB nismo doslej imeli nobenih slabih prigod. Res deluje super, ga vsake toliko prislonim na uho in slišim, kako diha.
IZVIRNO SPOROČILO: GB
Skrbi me , ker Tianna se ne sedi samostojno. Mora imeti neko oporo okoli sebe , ko se igra in se hoce stegniti po igraco jo tok zanese ,da se prebrne
. Ali mislite ,da bi me moralo skrbeti ??
Mislim, da nimaš kaj skrbeti. Jaz se z mojo vsak dan igram na postelji, ji ponudim pomoč, da se dvigne, sedi kakšnih 20-30 s sama in se potem zvrne kot vreča krompirja in to na katerokoli stran, vključno z direktno na nos (prav špago naredi). Mi je P rekla, da do naslednjega sistematskega (9 m) ni treba nič skrbeti. Sicer sedi v stolčku za hranjenje ampak na telovadni blazini jo pa pustim, da se trklja naokoli, tam bo sedela, ko se bo usedla sama.
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10
mama11 mi lahko potrdi ko ga je zdaj videla.
Potrjujem. Zobje gor ali dol, poba je tako fejst, da že lobiram pri Slivi za rezervacijo... bi se mi dopadel tak zet