IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Dojenje + zobki = grizenje bradavic. Ob mojem AU, se pa nesramno zarezi in se enkrat ugrizne, tko da sem mu ze parkrat josko vzela. Ce je njemu smesno, meni ni pa pika. Mene boli S tem da se doji tko, da se prime za prstke na nogicah in se potem ziba sem in tja , pa zadnjic se je priplazil nazaj in se dojil na vseh stirih, nos je mel pa tolk v josko zarit, da sploh ne vem, kako je dihal IN pacek mali, je zacel se praskat po joski s tistimi majhnimi ostrimi nohtki...kot da ze grizenje ne boli dost.
A vasi tud grizejo?
Jap, je, 2 x do krvi. Drugič se mi je ORNK pocedilo in jaz, grda mama, sem ga odstavila. Itak se pri meni ni niti 3% najedel, požiral je, dokler je samo ven špricalo in to je blo to. Iz istega razloga sem ga odstavila ponoči: on se je zbudil, vlekel 5 -15 min, ugotovil, da je še zmer lačen, kar pomeni, da sem morala lepo odšetat v kuhno, segret flašo, še enkrat 15 min futrat, medtem se je on čist zbudu in smo se še uspavali nazaj - malo morgen. Vse naredim za otroka, ampak spat pa moram tudi sama. Ko sem se tam po 6. mes zalotila, da sem pravzaprav mal ubrisana, ko vsake 3 ure po celo uro in več bedim, sem nočno dojenje ukinila, čez dober teden me je tkole obgrizel in od takrat se ne doji več. Ko so zobej izrasli, sem ga sicer problala še parkrat pristavit, pa me je prav butasto gledal. Men je prav (oz . mi ni, pa kaj čem

), zdaj pač izčrpam in se fertig v 5-10 min, prej sem se pa pol ure matrala, da se je gospod izvolil priklopit, pol je 15 min afne guncal, pol smo se še 15 min na flašo futral, pol sem lahko še črpala - ma sam to sem počela, res. Z ukinitvijo nočnega dojenja je začel lepo spat, se sicer zbudi za malco zejle enkrat, ampak spije in spi naprej. DOkler se je dojil, smo se šli konje vsake 3 ure.
Je pa tko: ko tele kravo obgrize, jih faše. Ko muce obgrizejo mačke, jih fašejo. Ko opice obgrizejo mamo opico, jih fašejo. Tko da .... ne vem no, nisem pripravljena vsa pogrižena okrog laufat, tudi od lastnega otroka ne.
Grem spat - mirno noč vsem!