Tabi, Nejc in Nika sta ful fejst
. Kaj točno misliš s tem, da so tortice tvoj biznis? A si slaščičarka?
Ti s'pa tud

, smotka, a ni krasno, da ti ni treba nekaj ločeno kuhat in si izmišljat vsak dan, kaj bi...
GB

, samo pozitivno naprej!
Tedni, hmmm, nimam pojma, v katerem smo, jih pa dopolnimo ob sobotah

. Ajtak, si ti bolj na tekočem? Ampak, GB, pijemo pa že skoraj 2 meseca kar iz kozarca ali iz NUKove flaške z nastavkom, ampak raje iz kozarca.
Živjo Anit28, bova s pupo držali pesti za službo.
Tjulenjček, naša pije samo navadno vodo, čajev ne mara, sokov pa sploh nismo probali zaradi zobkov. Niso pa kakšne blazne količine, verjetno okoli 1-2 dcl na dan, se pa še doji. Nimam pojma, kaj ti svetovati.
Jooly, uau, pa zadnjič ko sem jo videla še ni bila za pod škarje. Fotko, fotko!
No, zdaj sem vse predelala. Danes smo spali fantastično - 21:15 - 7:25, brez zvoka. Jaz žal ne, ker nam je ravno pod oknom lajal en pes skoraj pol ure, da sem mojega nagnala iz postelje, da ga gre nekam brcnit (se opravičujem vsem ljubiteljicam psov, ampak kar je prav je pa prav) - a se gonijo, al kaj? Nimam pojma, kako je pupa to lahko prespala .
Današnji meni:
zajtrk: dojenje
malica: banana, mango, malo jogurta, dojenje
kosilo: teletina, sladek krompir, bučke, kvinoja, verjetno dojenje
malica: skuta verjetno dojenje
večerja: 4 žita in rižolino in dojenje
Izkoristili sva tudi tole fantastično vreme in se uro in pol sprehajale, moja pa zdajle na polno napada eno veliko pikapolonico, ki jo je nekdo (mi je ful žal, da si nisem zapisovala, ker se tudi približno ne spomnim kdo) poslal s telegramom v porodnišnico. Nič, grem sfiniširat kosilo, potem pa me namesto lepega dne kliče likalnik
Aja, Barika, Tjulenjček, sem včeraj gledala tiste kuharje in dol padala od smeha, kako se ljudje pustijo tlačit