Jutro in en ornk
jaz bom pa raj
(kave ne pijem pa mogoče bo še ktera to raj
)
za tole
(vscano )jutro.
Spet ne morm spat ker me zopet boli bradavica
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Naraščaj, sem kaj zamudila - zakaj te bolijo bradavice, a je Taja preskočila obrok? Mene od dojenja ne bolijo več od februarja. Sem jih pa prva dva meseca podnevi in ponoči po dojenju mazala z lanolinom. Pa lasje - koliko časa ti pa že izpadajo. Meni so začeli 6 tednov po porodu, ampak se je aprila končno zaustavilo in zdaj HB poganjajo novi. Sem pa skoraj 4 mesece trpela kot Kristus, ker sem mislila, da bom pleška, pa non stop
Bradavice me bolijo odkar sem začela manj dojit (zjutri,zvečer). Zgleda, da ni dovolj mleka in mi je scuzala dokonca in tut do krvi. Zdaj pa me po vsakem pristavlanju ful skeli, zbada, da je groza in kolkr sama opažam mislim, da sploh ni več mleka (to se mi dogaja sam na D dojki) in posledično (jaz neumnica) nisem redno pristavlala na to stran, ker se je tut T na tej drla, ker zgleda ni blo dost. Ma pa ful sesalni refleks že od rojstva.
A mislite, da bi blo kaj narobe, če bi dojila sam iz L, ker D me ful boli po vsakem pristavlanju.
Lasje: začelo tut tam nekje ko pr teb, sam, še vedno grejo dol, sicer zdaj saj opažam, da rasejo novi.
Drugač pa sem ji zdaj že dva večera poturila AM (prvi večer je po dolgi borbi iz "obupa

" spila 30, vlčeraj pa sem že misla, da ne bo ker se je tko najprej drla pol pa se je postavla na vse 4 in prpuzala do mene in glavo v luft (je zgledala ko en liček, ki ga hraniš po flaši) in scuzala 60 ko keks. Pa je moj letel in prpravo še 30 in je pol še tisat spila sicer v leže. Za povrh pa sva se še dojili.
Sva pa pol z

šla k sosedoma (sam čez hodnik, bebifon vleče k njim) na pivo. Je tko pasal po dolgem času en večerni čvek, sicer sem mela pa dve urgenci pri T in sem pol se kr poslovila, ker se mi ni dal več letat sem in tja. Ampak vsaj neki.
Bom na morju mal taščo in mojo sestro fehtala za VARSTVO (GRE NAS 5 FAMILIJ V ISTI KRAJ

) Ups vlke črke. Ne me vprašat kak bo to, kr mal cvikam. Za dvoje sem naknadno zvedla.
Mamuška iskreno sožalje in

zate
IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Tjaš bravo mami zdej gre pa zares
Naša zna sam rikverc in to že kak mesec naprej pa še ne gre,sam na vse 4 pa se gunca naprej pa nazaj.
Naša je tut dobr mesec takle naprej pa nazaj pol pa ko strela zjasnega je pogruntala in zaj je sploh ne dohaja po stanovanju (morm vse vrata zapret, da mi ne pobegne). Pride kamorkol in pol se vstaja kjer je možno (kuhinski predali - super višina, sedežna, dnevni regal, spalnica posla, stajica, ni da ni, sam da stoji in prestopicava)Bravo Tjaš tko se dela, mami pa nabirat kondicijo
Debeluška, tut zate

karkol pač je.
No grem še mal poležat
Aja, dans pa lahk pride k nam k mamo kmečki praznik v nešem kraju (prikaz ljudskih opravbil pol pa veselica dalje, do .......... nevem kdaj jutra
Se že hoče sonček kazat iz za oblakov. Mogoč pa bo kaj. Čao
Matr sem naklofala sploh nisem misnla, da bom tok