IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Ej, a gruska tud pride na Zbilje? Jo full pogresam tu gor, skor nic se ne javi...
Lepo, da me pogrešate

.... Gruška prišla prejle z morja... (spet

) ...v torek ima gruška juniorka pediatra....
Mi ga je pa tale naša juniorka neki sračkala... je imela v sredo in čet. mal vročine, skoz, ampak res skoz je hotla bit na joški, GH pa ni pojedla niti za 2 žlici... v petek sploh nisem vedla, a bi šli nazaj na morje al ne, pa je bla itak lepa napoved in mi je blo že zarad tavelkih dveh žal, da ju ne bi peljali, ko pa tko uživata v vodi... (Pika bo vsak čas splavala... Tevž je pa itak že 3 leta plavalc...) No in smo šli, ker je dol res lepo in je u bistvu že zarad klime boljš da smo dol... pa je v petek zvečer težko zaspala in bla pomoje 6x ponoč priklopljena (do zdaj je doma spala že od treh tednov celo noč, redkokdaj se je zbudila), no dons ponoč sva se dojili "samo" 3x

(pa ji dam ful vode za spit, ne vem če je res žejna).... V soboto popoldne pa je padla v tak neutolažljiv jok, kot da jo nekaj ful boli... nič ni pomagalo, sita in previta, ne pit, ne slečt, sem jo nesla pod tuš, pa pela, pa plesala, pa afne guncala... nič ni pomagal... po 15ih minutah vreščanja pridejo s plaže "fotr in starejša dva" in Taja v sekundi utihne in se smeji k v humoristični nanizanki

... pol pa bod pameten

....
Tole spanje v prikolci nam pa tud "štalo dela", sem že zadnjič pisala... vsakič ko pridemo domov je kriza zaspat v svoji postli, pa je do zdaj lepo sama zaspala.... Prav izsiljuje doma z jokom, stoji v postli, se drži za ograjco, se gunca in se z zaprtimi očmi dere... dobesedno dere... jo par minut pustim, pol je pa itak koma, pa jo priklopim za minuto in zaspi....
Ampak, če ni hujšga

.... drugač je čez dan pridna, ful je rada v vodi, dons je bla dopoldne v morju, popoldne pa v bazenčku na parceli.... drugače je rada v gugalnici in jo T ali P gugata, pa se najbrž kar polula v plenico od smeha

...
2x na dan (okrog 11ih in okrog 17ih) za pol urce ali urco zaspi v senčki v vozičku, pa kupila sem ji tisto univerzalno mrežo proti komarjem in jo napnem čez voziček... ta čas ko ona spi, pa jaz ponavadi berem knjigo (trenutno ful dobro: Rojena iz tvojega življenja), ali pa s sosedo igrava remi, ostali so pa tko na plaži...
Nč, grem spat, ta teden se bom najbrž mal večkrat oglasila (zvečer, kot ponavadi

), v petek pa spet šibam nazaj na morčka, tokrat za 17 dni

.... (sem izračunala, da bomo letošnje poletje več kot 40 dni na morju

)
Uživajte, nočko!!!
Aja,
tabi, a loh ti tole lambado mal bol konkretno opišeš, prosim (s količinami in točnim postopkom)....