24.05.2008, 10:34
1337
Hoj hoj
Sej zato sem ti pa rekla, glede na to da nisi še ''ornk'' vpeljala Sadnih in zelenjavnih kašic(al pa te jst narobe razumem), bi blo fajn s tofujem še mal počakat, drugač pa jst proti tofuju nimam nič, ravno nasprotno, mi smo veliki uporabniki le tega
Ga bomo imel dons za kosilo
Pa tko kt je Rozika rekla od družine do družine in od otroka do otroka(tudi znotraj družine) so pač razlike. >Jst sem samo povedala da se mi zdi BZ neki na silo ''uvajat'' če se pa konec koncev vse samo poštima. Kar pa ne pomeni da pri nas nimamo reda. Pa še to, povsod majo otroci svoj red, v vrtcu je pač tko, doma je pa mal drugač. Predvidevam da jih ne boste do pikice natančno vsak dan spat dajale pa jest dajale al pa isto kot je v vrtcu al pa pri stari mami.
Scuba hvala za zajtrk in kavico
. No glede na to da so včeri dež napovedoval smo se daners zbudili v prav lepo sončno jutro in jo bomo kmal ven popihali
. Bi mogla sicer pospravljat ampak, bomo ko bo dež
Nč šibam, greva papcat pol pa ven.
Lepo soboto pa čim več sončka vam želim.
Čao

!
?
A katera ima..a deluje?