IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
Kwa je to "astrofolija"
?
Tista folija, ki je na eni strani zlata na drugi srebrna, v gorah jo uporabljajo, pa včasih je bila v kompletih za prvo pomoč v avtu - če jo obrneš na zlato stran greje, če na srebrno pa hladi. Sicer pa ful šumi, se ne trga ali cefra in barva ne gre dol. Moja je čisto nora na papir in njegovo šumenje tako da že lep čas nisem smela imeti časopisa ali knjige v roki. Ko ji dam kos astrofolije, imam ponavadi skoraj pol ure čisti mir, ker se s tako ihto vrže nanjo.
Sonchek - kaj sem pa zgrešila, kaj je s smetmi? Ali imate čistilno akcijo? Jaz sem nabavila tisto UZ zadevo od Chiccota, ampak je proti komarjem. Katera je pa proti klopom? Ampak midve se po gozdu tako ali tako ne potikava. Je pa res, da bova poleti tudi kakšen dan na dekici na travi, tako da mogoče ne bi bil slab nakup. Kje si pa dobila?
Aja,
spanje čez dan. Jaz jo dam kar v posteljico, rolete ostanejo gor, okno ostane odprto na kip.
Vremenska napoved - super, končno. Meni je ravno prerasla skoraj vse bodije št. 68, 74 imam pa vse kratke rokave... Bomo pa kombinirali z jopicami in puloverčki.
Danes smo se ful potikali naokoli in pogledali tudi oldtimerje na Škofljici. Je pupa ful uživala. Pa srečali smo eno znanko, ki je rodila julija. Punčko sem nazadnje videla septembra, ko sem jo komaj pestovala, ker sem bila že tako okrogla. Ne boste verjele, pri 10,5 mesecih je velika 86 cm in ima 14 kg. Če bi že hodila, ji živa duša ne bi verjela, da nima že leto in pol ali dveh. Sta pa oba starša kar visoka. Mamica pravi, da ji je po šestem mesecu pognala kot kopriva.
Nič, grem likat, dokler se mi še da.