IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Mi ga mamo, Kim se kopa v njem že 1 mesec in jo komi krotim - čist je navdušena ko lovi po bani tiste bombažke

Sem pa jst tud dala mal čez 30 €, j..i ga - otroci so naše največje bogastvo in stroški obenem
IZVIRNO SPOROČILO: levčica
Jooly sm te zanč klicala k sm šla v dom. pa te bom spet kdaj drugič, ko bom šla ( za risanko
).
Sorry, nisem slišala

Na neznane številke pa ponavad ne pokličem nazaj. Ti kr še probi srečo!
Ajtak... dej nama ta zadnje mere kr zbriši (pri 6-h mesecih), ker je blo res amatersko zmerjeno. Zdej pri (skoraj) 7h so podatki bolj točni

7.450 g in 68 cm.
Privat varstvo... jaz jo bom tud dala za eno leto privat h preverjeni gospe, ki čuva še 4 otročke, cena je pa 250 € (kar tut ni tok mal, Scuba

, čeprov so v Lj verjetno še višje cene kot pri nas), ampak vem da je vredna vsazga evra! Pleničke in robčke prinesemo svoje.
Brina... Hvala za skrb

Kim je postala prava njami babuška

. Je praktično vse (sadje, zelenjavo, mlečne kašice...), posledično se precej manj dojiva in s tem je pač tud mleka malo manj. Še 3x spat, pa se namočim v naš ljubi Jadran
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
POMOČ PROSIM:
Kako vi pripravite malancano za vašega sončka
JE NE, KER JE NIHCE NE MARA
ups crke...
Men je tud bljak, zato je tud Kim ne kuham
Polenta je pa njami - z mlekom
Mleko... vse kašiče pripravljam kar z navadnim mlekom (flaširanim, nehomogkdkjfhksjh.... al kaj že

), Aptamil ji dam samo zvečer v flaško, če moje mlekarne zatajijo, kar se vedno bolj pogosto dogaja zarad uvajanja GH.
Skuta... a dodate kej sladkorja oz. fruktoze, ker skuta sama je bljak?! Sicer če dodaš sadje je mal bolš, ampak vseen...? Pa še to - kaj je to oz. kje dobite vanilijevo kašico - a je to tko kot čokolino
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
A slučajno katera že prakticira bazenček zunaj v senčki za naše najmlajše..a so za to še premajhni????
Jaz ga grem jutr kupit za na morje, da jo bom lahko mal na terasi počofala. Za v morje bo zanjo še premrzlo.
Pregled pri pediatru... sva imele včeraj pri (še ne) 7h mesecih in ji je nardila motorični test za 9 mescev, ker se čez poletje ne omo nič vidli, pa je rekla da bomo kar zdej stestiral. In je bla čist šokirana, ker je vse opravla s "sedi 5"
Ampak spanje je pa... katastrofa. Edin to lahko rečem

Npr. včeraj: zaspala je ob 20h, se zbudila ob 23h, dojenje, se zbudi ob 1h, igranje, plezanje, čvekanje, dvigovanje na noge... do pol treh, je zaspala do 5h, dojenje, vstali ob 7.30

Srčno upam, da se ostale kej bolj naspite...