Dobrodošla Alex28!
Se ful dolgo nisem javila, ker smo prejšnji teden 5 dni dopustovali, potem sem pa lovila čas med pospravljanjem (zakaj se med dopustom tudi nabira prah?) in lepim vremenom, da sem prebrala, kar vam je uspelo naklofati. Zelo sem vesela, da ste medtem spucale vse, kar vam je ležalo na dušicah, in da gremo lepo naprej. Pa kaj hočemo, ko nas je toliko babnic na kupu, prej ali slej leti tudi nekaj perja.
Danes sem detece skoraj dotolkla - sva šibali po LJ in okolici od 8h do 16:30 (še dobro, da sem zjutraj napakirala dovolj plenic, ker je bil originalni načrt, da bova za kosilo že doma). Pa dobro tudi, da sem jo oblekla po "čebulno"; sem jo postopoma samo slačila - najprej je šla jopica, potem čevlji, potem sem hlače na naramnice zamenjala s takšnimi brez, potem so šle še nogavice, na koncu sem ji pa še hlače zavihala do kolen. Savna za znoret. No, potem se je doma še kakšno uro z
igrala, se najedla, potem jo je pa čisto zvilo, je zaspala in spala do 21h, tako da sva jo samo na hitro v temi previla, nahranila in spi naprej. Iskreno upam, da ne bomo imeli zelo zgodnje budnice. Ali ima katera
že v kratkih rokavih oz. če še ne, kdaj jih boste začele prakticirati?
Držim pesti, za vse, ki prestajate kaj hudega - Debeluška, Gruška, Kanarka, Dajica, Sliva (gotovo sem katero pozabila, nikar ne zamerite).
Jutri se vam bova s Tamaro pridružili!