writing-img

Kaj vam najbolj pase

clock-img

16.02.2005, 17:34

clock-img

bikica30

pencil-img

98

alja, nutela je itak preveč dobra za na kruh, jo je škoda :)- , direkt na žlico pa v usta!!!

clock-img

16.02.2005, 17:54

clock-img

Abby

pencil-img

617

Meni celo prvo polovico nosečnosti ni pasalo nič, lahko bi pa naštela cel seznam hrane, ob kateri se mi je prav dvigal želodec. Zdaj je malo boljše, sladkarije, mlečni izdelki in sadje mi spet teknejo.

clock-img

16.02.2005, 18:29

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ja ja, smo enkrat ugotavljale, da smo bile skoraj vse nosečke čisto nore na FishMac:)-:)-:)-:)-:ups:

clock-img

16.02.2005, 22:19

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

SLADOLED!!!!!!!!!!!!:ups:
RIBE MI PA GROZNO SMRDIJO!!!!!!:ups:

clock-img

17.02.2005, 18:06

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Men pa najbolj paše pražen krompir (lahko bi ga jedla vsak dan) in razne pečenke in omake, potem sadne solate in sladoled Mcflurry jagoda pa čokoladno mleko (ga tok spijem, da pravm, da bo že otrok čokoladne barve ratu:)).

Vidt pa ne morem več kave, lazanje, golaža ... skaratka vse kar sem enkrat že pojedla, mi ne diši več. Pa vidt ne morem več kuhane zelenjave (kar sem oboževala). :(

Pijem večinoma samo vodo, včasih še kakšen deci jabolčnega al pa višnjevega soka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem