writing-img

RE: Ena težka uganka, če imate čas

clock-img

15.05.2008, 18:35

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Kok sem te pa jaz zdele preklela! user posted image babji!!!user posted image

clock-img

15.05.2008, 19:37

clock-img

lindy

pencil-img

937

Joj to sem jest že vidla, pa sem se skor usrala!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

15.05.2008, 19:44

clock-img

Anonimen

jst pa ne upam pogledat, nej mi ena pove obnovouser posted image

clock-img

15.05.2008, 19:45

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem še dihat za par sekund nehala-sem študirala al res tako slabo vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

15.05.2008, 19:51

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ma to sem dobila prej včasih večkrat na mail, sem preklela vsakega posebej od koga sem to dobila, jaz tega ne pošiljam, ker ne upam tvegat, da koga stisne user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

15.05.2008, 19:55

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Pa ti nisi normalna Volga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ! Še sina sem tako prestrašla, ko sem zatulila!!!

ROŽICA

clock-img

15.05.2008, 19:55

clock-img

Anonimen

matr, me firbec matra zdej k tkole pišeteuser posted image ...ampak ne upam pogledatuser posted image

clock-img

15.05.2008, 19:59

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

POOPSIKA- grda manipulacija je, raje ne glej! In vse ostale isto!

VOLGA- ti si pa itak...kaj naj rečem?! VOLGA pač user posted image ...

ROŽICA

clock-img

15.05.2008, 20:01

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

naenkrat skoči en grd ksiht ven, kot da bi bil iznakažen al kaj user posted image

clock-img

15.05.2008, 20:02

clock-img

Anonimen

hvala punciuser posted image

clock-img

15.05.2008, 20:04

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

še enkrat sem pogledala je tak ksiht z rdečimi očmi, dolgimi lasmi in zobi kot vampir user posted image user posted image

clock-img

15.05.2008, 20:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

še enkrat sem pogledala je tak ksiht z rdečimi očmi, dolgimi lasmi in zobi kot vampir user posted image user posted image

zamima si pa facauser posted image ...hvala za podroben opisuser posted image user posted image

clock-img

15.05.2008, 20:08

clock-img

Anonimen

sem zdjle pogledala...ni glih apetitlih user posted image user posted image ...Sej ne bi blo tolk skeri, če ne bi imela zvočnikov ful naglasuser posted image ..

< Sporočilo je popravil poopsika -- 15.5.2008 20:11:15 >

clock-img

15.05.2008, 20:11

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Pa ti nisi normalna Volga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ! Še sina sem tako prestrašla, ko sem zatulila!!!

Uf, tebe sem si pa najbolj želela user posted image  

No, pa saj ni tako hudo. Jaz sem po moje daleč najbolj presrana tle gor, še zdaj ne morem spat zaradi tiste ANE, s katero sem JAZ tukaj včas strašila, ampak tale me pa ni tako prestrašil. Res pa, da nisem imela zvočnikov vklopljenih user posted image

clock-img

15.05.2008, 20:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

No, pa saj ni tako hudo. Jaz sem po moje daleč najbolj presrana tle gor, še zdaj ne morem spat zaradi tiste ANE, s katero sem JAZ tukaj včas strašila, ampak tale me pa ni tako prestrašil. Res pa, da nisem imela zvočnikov vklopljenih user posted image

user posted image poskusi z zvočniki

clock-img

15.05.2008, 20:14

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

jaz se tak trudim, ti pa greš gledat, kljub mojemu podrobnemu opisu,.... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

15.05.2008, 20:14

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

user posted image poskusi z zvočniki

Ne, hvala user posted image

clock-img

15.05.2008, 20:15

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Katera Ana, Volga? user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2008, 20:17

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Katera Ana, Volga? user posted image user posted image user posted image

Uf, tega je pa že dolgo nazaj, bi rekla, da še na stari RR. Ne vem, če bi se tega spomnila.

clock-img

15.05.2008, 20:19

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

user posted image user posted image user posted image , ok naj ti bo, .... saj to ni tista ana na guncnci, ne? user posted image

clock-img

15.05.2008, 20:22

clock-img

Anonimen

jaz se tak trudim, ti pa greš gledat, kljub mojemu podrobnemu opisu,.... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

ja sej vem, da sem grdauser posted image user posted image ...
amapk sej veš kak je babji firbecuser posted image user posted image

clock-img

15.05.2008, 20:24

clock-img

Volga

pencil-img

9346

user posted image user posted image user posted image , ok naj ti bo, .... saj to ni tista ana na guncnci, ne? user posted image

Ne, ni tista, čeprav tiste se tudi spomnim.

Ne, tako je bilo, da je krožil en mejl okoli, nekaj na temo: sem umrla pred toliko leti, moja duša še vedno tava in opolnoči bom pred tvojo posteljo stala. Nekaj tako podobnega, se ne spomnim več. No, in potem, na stari RR je bila možnost, da si spremenil nick mimogrede, med pogovori in se si ga potem jaz na sredi čveka spremenila in sem bila Ana, to je kar trajalo nekaj časa, ne vem, morda 14 dni, potem sem se pa enkrat izdala. Pa ne vem, če je katera medtem, ko sem igrala Ano vedela, da sem to jaz, morda Zara, samo vedno je bilo čudno, da se je ta Ana s svečo vedno pojavila med maratonskimi čveki. Kar nekaj, ampaj mene jo je še vedno strah user posted image

clock-img

15.05.2008, 20:26

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ne tega se pa ne spomnim user posted image

clock-img

15.05.2008, 20:26

clock-img

Anonimen

Ne, ni tista, čeprav tiste se tudi spomnim.

Ne, tako je bilo, da je krožil en mejl okoli, nekaj na temo: sem umrla pred toliko leti, moja duša še vedno tava in opolnoči bom pred tvojo posteljo stala. Nekaj tako podobnega, se ne spomnim več. No, in potem, na stari RR je bila možnost, da si spremenil nick mimogrede, med pogovori in se si ga potem jaz na sredi čveka spremenila in sem bila Ana, to je kar trajalo nekaj časa, ne vem, morda 14 dni, potem sem se pa enkrat izdala. Pa ne vem, če je katera medtem, ko sem igrala Ano vedela, da sem to jaz, morda Zara, samo vedno je bilo čudno, da se je ta Ana s svečo vedno pojavila med maratonskimi čveki. Kar nekaj, ampaj mene jo je še vedno strah user posted image

pr tem bi me pa res kapuser posted image ...pa kaj si nor kake foreuser posted image . Dobr da me ni bilo takrat na RRjuuser posted image

clock-img

15.05.2008, 20:27

clock-img

deja27

pencil-img

494

ej,dobr,da tamavčka ni bilo zravn,zvočnike sem mela skor na full,kuk si zlobna,me je kr iz stola vrglo.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem