blacky30, ti imaš gsm cifre, daj pošlji enega lex, povej, da smo babe pač babe in smo radovedne. Saj jutri me bo pa lex nadrla, da zganjam paniko.
Blacky boš klicala jutri za EA?
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Misliš, da seks res pomaga? Baje samo pri mehčanju MV, kateri je pri meni že tri tedne mehak. Če ti bo res sprožil porod, sporoči, da skočim na mojga, prav?
ja po današnjem dnevu bi rekla, da pomaga ja, drugače pa ok sporočim, ampak bomo naslednjič poskušali šele po solati

, mogoče šele kakšen dan ali dva, ali še več po solati

.
Aja pa še nekaj pomaga: se spomnim, da sem pri Nini par dni pred rokom na sobotno (bilo je kot nedeljsko) kosilo povabila taščo in tasta. No, naslednji dan smo šli rodit.
žal, kosilo odpade, oba sta pokojna. Pomaga, če povabim koga drugega?
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
kar piši v Lip, kaj se pa grejo
, m2 sva bla tud besna ko sva sestavljala in se je moj cel pop. zaj... ker so tko šlampasti
. Mam občutek da za slo dajo škart robo, za Švedsko itd pa 1A
populis, me veseli, da si se imela lepo.- Sem vedela, da zate ni treba skrbeti, ker uživaš in sem ti seveda fovš. JAz sem se tale vikend nagarala, mogoče je pa to slavni gnezditveni sindrom?? Še imaš čas za branje, tekma še traja...
glugluglu, TAKOJ dol z moža, si obljubila, da počakaš do torka. Nekam dolgo se že nisi pofočkala. Razmišljam, da bi nam kar prostor rezervirala.
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88
Blacky boš klicala jutri za EA?
Pa saj več ne vem. Z mojim sva se ravno prej pogovarjala, da nama ni za iti, vročina me ubija. Poleg tega sem že skoraj 100%, da grem na Ptuj, tak da ne vem, zakaj bi zdaj še tja hodila. Daj mi ti jutri javi, ob kateri uri je to, boš? Pa da se potem lažje odločim, če pokličem al ne.
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
blacky30, ti imaš gsm cifre, daj pošlji enega lex, povej, da smo babe pač babe in smo radovedne. Saj jutri me bo pa lex nadrla, da zganjam paniko.
Bom ji poslala, samo raje jutri zjutraj, da me ne bo res fentala, če jo zdaj iz postelje vržem al pa z moža.

Če se jutri zjutraj ne javi, ji pošljem sms, ok?
Blacky, mi je prav žal, ko sem prebrala kaj se je zgodilo tvoji prijateljici na morju, ampak tudi pri nas so kakšni pediatri pravi šalabajzerji. Govorim pa iz lastnih izkušenj, ko sva bila s Timom pri eni pediatrinji, ki je nadomeščala našega izbranega pediatra in se je le-ta odločil da gre stran. V enem tednu je postavila tri različne diagnoze
. Po parih dneh je zbolela še punčka od sosede in se ji je zgodilo isto. Najprej ji je postavila diagnozo za angino, ko pa je soseda omenila, da ima naš tamal bronhiolitis in če je možno, da ga ima tudi tamala, je odgovorila, da ja. Halo??????
Kar se pa Lošinja tiče, pa vem, da imajo tam zdravstveni dom, kjer imajo ful prijazno osebje. Lahko kar mojga možeka vprašate, ker je bil tam kar trikrat
in je koristil njihove usluge.
blacky30, tudi zate me je že skrbelo... Ok, sporoči zjutraj, če nam seveda lex ne bo prej že skuhala kavico...
Nočka, grem pred TV!
tims, pa saj žogobrc še traja...
Blacky bom poklicala in ti javim. Mene v bistvu bolj firbec matra, kaj bodo povedali
Sem pa drugače tuid bolj ziheraške vrste in ne bi rada, da bi se zanašala na nekaj potem pa izvisela
mene pa zanima katerega pediatra v lj priporočate in kdaj se je treba pri njih oglasit, že prej, da se zmeniš al potem ?
neboglasnica, nič skrbet, sem še tu, bom počakala do torka oz. še malo dlje
, mojga ni doma, je šel gledat nogomet,
Aja, ampak Lex se pa res ni že dolgo časa oglasila,
no zdej moram pa že jaz iti pogledat ta nogomet, kaj se dogaja, ker un na TV tolk vpije
potem pa pod tuš pa v posteljo,
lahko noč!
grem nekaj rihtat v mesto, pa da se majčken javim

še vedno sem tu ja
glugluglu, a ti si na istem. a ne da je grozno, ko ne veš, kaj bo, pa že pričajuješ, da bo treba zdaj zdaj letet. povrh vsega pa še ta grozna bolečina, ko se zvijaš kot nor, pa nič ne pomaga. ampak poslušaj, CTG pa ravne črte kaže

bomo vidli danes, če bo spet ravna črta, potem pa mi ni nič več jasno. da bi mene tko bolelo zadnje dni, pa da sem še vedno zaprta kot konzerva in da CTG pokaže nedelovanje maternice, potem pa bom res rodila avgusta
mejte se punce, pa se javim kasnej
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!