joj jaz bi vsaj še en teden počakala, da se res okoli nas vse čisto uredi, sej imam šele naslednji teden rok
ampak zgleda, da bo res težka, sicer pa prebave še nimam nič pospešene, še vedno je bolj na trdo - vsaj nekaj. Ponoči je bilo ok, razen obiskov wc-ja, je mali lepo spal, sedaj pa se spet začenja, gor, dol, levo, desno....
ja lunica24 to je res zoprno, ko ne veš al bo kaj, al ne bo, samo vseeno mislim, da ko bo tisto pravo, bomo že vedele, tako se pa sedaj vse pripravlja.
Mene edino strašijo tiste zgodbe, ko so tretjič rodile že v rešilcu, ali pa po 20 min. po prihodu v porodnišnico in hkrati niso čutile močnih popadkov,... čeprav se mi zdi, da je to res tako redko, da taka srečnica pa spet ne bom.
nanka, jaz upam, da spadam med tiste, ki se jim ene par dni ali teden pred porodom trebuh spusti (ne tik pred
), mogoče slabo upam,
no ja, sej vse imam pripravljeno za v P in za iz P, naloge so zdelegirane, edino parket mi danes šele brusi v sobah
, ampak do konca tedna bo to gotovo baje skupaj z vonjem.
Zdej pa upam, da medtem ko sem tole pisala, da sta se Lex in Inigo že kaj javile, al skupaj žurata tam v SG?