Pa je za mano pregled. Vse je ok,

je težek 2400 g. Srček lepo bije, glavica je tako velika, da je bila kar čez cel ekran.
Hemoglobin 111 naj ne bi povzročal slabosti in omotičnosti, pač pa je to verjetno od vročine. Moje vnetje je res od teh poudarjenih žil na sramnih ustnicah. Vse, kar delam (odstranitev dnevnih vložkov, uporaba kremic solea in bebival, mazanje z navadnim jogurtom) je pravilno, ker dejansko se te zadeve rešit ne morem. Pregledal me je tudi vaginalno in se odločil, da mi da še svečke Canesten za notranjo uporabo, poleg tega mi je notri in zunaj namazal vse skup z neko vijolično raztopino, da zdaj lulam čisto vijolično.

Sem pa lepo zaprta, ustje vodljivo za konico prsta.
Streptokok B: rekel je, da se lahko testiram, da ni problema, da pa ne vidi nobenega razloga, da bi se. Namreč, to bakterijo imamo vse v sebi, odvisno je, če se razvije ali ne. In znak, da bi jo lahko imele povečano, je ta, da bi imela v celi

vsaj enkrat antibiotike zaradi uroinfekta, v takem primeru bi mi on to priporočal. Mi je malo statistike povedal, da so 2 meseca to delali čisto vsem

in je samo ena imela pozitivni bris, pa še ta je jemala v

2x ab zaradi uroinfekta. Da pa so na Primorskem to testiranje baje ukinili že pred 3 leti, ker so to rutinsko delali vsaki

, pa so ugotovili, da je brezveze, ker so spremljajoči znaki z infekti, sicer pa tega

načeloma nimajo. Tak da sem se odločila, da se ne bom testirala.
To je bil zdaj moj 7. pregled, do konca imam še 2, potem pa gre na dopust, tak da bom imela zadnji pregled 4.7., PDP pa 17.7. Bom videla, če bom imela vmes kakšne CTG-je.
Lex, za seznam:
17.7.2008 Blacky30 - naslednji pregled 23.6.2008