najprej da povem,da je spet štroma zmanjkalo.. pa kaj se grejo....kaj pa naj počnem brez štroma??????
kot v starih časih..
polly isti občutek imam jaz.ko sem pri drugih brala ko so imele še par dni se mi je tudi zdelo, da bo glih kar.pri meni pa ko imam "samo" še 1 teden pa se mi tudi zdi ojoj kje je še to .sploh pa če bo še čez rok pa dobim občutek kot da tega dneva D nikol ne bo . nič, če ne bo šlo drugače bomo mogli prisilno izseliti . je pa tudi od G odvisno,kolegici nič ni kazalo da bi na dan PDP rodila in ji je G tisti dan kar sprožila,ker kao ne mara preležanih plodov .v čem je kle fora?
ja,res je tako,kot sta včeraj rekli z ne vem katero že,kot ata smrk..ko je bilo še tam cca 3 tedne,sem mislila,u,bliža se,pa vsa vesela,zdaj par dni se mi pa zdi,da se vleče...jao
ja,bo treba prisilno zgleda
v čem je fora,hm?ne vem,mogoče pa posteljica ni bila več funkcionalna..meni je rekel gin.,da moram prit v pon.,če do takrat še ne bo kaj,kar itak ne bo,na oddelek s kartoteko,potem bo pa videl kako in kaj..hm..jaz bi skoraj rajši po naravni poti kot pa umetno..