cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!

clock-img

28.05.2008, 12:45

clock-img

polma

pencil-img

1836

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Je pa neko splošno pravilo, da mora user posted image  poiskati pomoč zdravnika/G, če močno oteče v roke, obraz, gležnje-predvsem izstopa obraz.

Jaz bi res poklicala G, sploh ker je že 2. dan.

KAJ?!? Ne se zezat, jaz mam fula otečene gležnjeuser posted image ... samo me nič nekljuva al kaj takega... zakaj moram k zdravniku? A ni to pač na koncu normalnouser posted image ? Čist si me prestrašla...

clock-img

clock-img

Anonimen

Saj sem rekla, če pogledam svoje slike-predvsem iz zadnjega tedna, dveh tednov preteklih --saj se skoraj ne prepoznam!!!

enakouser posted image user posted image , še dobro, da to kmal izgine ko rodišuser posted image

clock-img

clock-img

polly80

pencil-img

948

10 min.sem sedela na soncu,skor crknala od vročine..user posted image uf,ne ponovim več tega..user posted image

user posted image je danes pa tako miren,sem kar nervozna..user posted image

anja,ubogaj AS!

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

saj vem, da tebi ni tako smešno kot je nam

Zdaj že,...ampak je moralo miniti kar precej časa.
Me je jezilo, kako user posted image  ne pomisli na pranje!!! Da se kaj takega ženski zagotovo ne bi zgodilo! In to me je najboljuser posted image user posted image user posted image --ker ne misli na tašne stvariuser posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 12:46

clock-img

polma

pencil-img

1836

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Potem pa ko sem 1. želela zaveso oprat----je gospod s silikonom zalepil karniso na vsakem koncu-da ne bosta otroka vlekla dol.

Meni je pa šlo na user posted image , ko sem pogruntala,....user posted image

saj vem, da tebi ni tako smešno kot je namuser posted image user posted image

Men je to tut ful smešno, as user posted image user posted image ..

clock-img

28.05.2008, 12:47

clock-img

polly80

pencil-img

948

polma-nam so rekli v MŠ,da če oteklina zjutraj ne izgine,moraš takoj v P!torej če pa izgine in se spet pojavi,pa po moje ni kaj..

clock-img

28.05.2008, 12:48

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Punce, ne se prestrašit!!!
Ta navodila so nekakšne varovalke.
Normalno je, da si lahko nekaj dni pred porodom do fula zatekla, pa ni nič narobe,....
Bolj kot gležnji je problematičen obraz--pa še tu je zelooo težko določiti mejo kdaj.

clock-img

28.05.2008, 12:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

10 min.sem sedela na soncu,skor crknala od vročine..user posted image uf,ne ponovim več tega..user posted image

user posted image je danes pa tako miren,sem kar nervozna..user posted image

anja,ubogaj AS!

ja, danes je res vroče, midve s ta malo sva bile sedaj ene dve urci zunaj, ampak imamo senco pa še malo popiha, pa  ni za zdržat.

clock-img

28.05.2008, 12:57

clock-img

polly80

pencil-img

948

o ninny,blagor ti za senčko..če bi jaz vsaj balkon imela,bi blo fajn,pa bi si senčko naredila..tako pa je pred blokom senčka šele okrog 14h,pa vse bicike navalijo na to klop,potem pa spet nimam kamuser posted image
ampak danes pop.grema z user posted image na sladoled,pa nekam malo posedet,pa bo..tako da prej mine dan..user posted image

clock-img

28.05.2008, 12:58

clock-img

lonapo

pencil-img

907

Anja, men je G rekla, da če bi slučajno začela zatekati v roke ali obraz naj se ji takoj javim!!! Tko da pejd do nje ali pa v P- stane te čisto nič.

clock-img

28.05.2008, 12:58

clock-img

polly80

pencil-img

948

vau ninny,ti imaš še celih 32 dni do PDP user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 13:00

clock-img

polma

pencil-img

1836

Porkaduš! Ne bi rekla, da sem zjutraj ko Melanija Trump v gležnje.user posted image ..  Bom jutri bolj pozorna, ne bom paničarlauser posted image !

Sem si kupila lah za nohte in zdaajle bom zrihtala prelepe user posted image parkeljčke, jih namazala in pol vrgla v luft. Dans bom nardila musako user posted image .

Aja- a je možno, da sem dans šla v Cityparku LJ mimo alee01? Tko se mi je zdelo da bi lahko bla ona, taka drobna rdečelaska v svetlem z veliiikiiim bušijem user posted image ?

< Sporočilo je popravil polma -- 28.5.2008 13:01:59 >

clock-img

28.05.2008, 13:02

clock-img

polma

pencil-img

1836

vau ninny,ti imaš še celih 32 dni do PDP user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kaka lumpa si, polly80!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 13:04

clock-img

polly80

pencil-img

948

vau ninny,ti imaš še celih 32 dni do PDP

Kaka lumpa si, polly80!!!

jah,morm bit malo,če pa nimam kaj za počet..user posted image user posted image user posted image samo čakam in čakam...user posted image

clock-img

28.05.2008, 13:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: polma

vem, vemuser posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 13:09

clock-img

polma

pencil-img

1836

AnjaPH, kje si zdaj? je vse v redu s tabo?

clock-img

28.05.2008, 13:10

clock-img

polma

pencil-img

1836

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: polma

vem, vemuser posted image user posted image

mislim, da jo bo treba naučit risat, da ji ne bo dolgčas. A, ninny, kaj misliš?

clock-img

28.05.2008, 13:20

clock-img

Anonimen

se strinjamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 13:23

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Ninny-kako naj me ne paničarimo, če punce s samo 4 dni do PDP ne vedo, kaj bi počele, da bi hitro minil čas.user posted image

Sem prej rekla, da bi znale rodit jeseni.
Ampak kot kaže, bo zimauser posted image user posted image user posted image .

Ampak je pa nekaj dobrega.
Do najinega PDP imava še prav veliko dni izgovorov za velike porcije sladoledauser posted image

clock-img

28.05.2008, 13:25

clock-img

Anonimen

Ampak je pa nekaj dobrega.
Do najinega PDP imava še prav veliko dni izgovorov za velike porcije sladoleda

ja to je pa resuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 13:27

clock-img

polma

pencil-img

1836

Okej- a ve meni verjamete, da jaz enostavno ne morem dočakat user posted image iz službe, da bi skupaj jedla'!? Jaz enostavno moram že prej nakaj pojest. Zdaj, recimo!?! user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 13:28

clock-img

polly80

pencil-img

948

mislim, da jo bo treba naučit risat, da ji ne bo dolgčas. A, ninny, kaj misliš?

saj znam risat,kaj nisi videla mojega albumčka?? user posted image user posted image user posted image

sem tečna,ja saj vem.user posted image user posted image user posted image .ne vem,malo sem nervozna,ker user posted image nič ne miga..če ne bo do pop.,grem v P..ker mi je strogo naročil,da če ne bo 10 gibov,da naj takoj pridem..joj,je strsno to štetje..user posted image

dolgčas mi je pa zato,ker sem včeraj vso bajto spucalauser posted image ,kosilo mi je prinesla bodoča tašča,zlikala sem..ja kaj pa še naj??? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 13:28

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Okej- a ve meni verjamete, da jaz enostavno ne morem dočakat iz službe, da bi skupaj jedla'!? Jaz enostavno moram že prej nakaj pojest. Zdaj, recimo!?!

Jaz ti ne bi verjela, če bi rekla, da lahko počakaš,....user posted image
Pa dober tek.

clock-img

28.05.2008, 13:29

clock-img

polly80

pencil-img

948

Jaz enostavno moram že prej nakaj pojest. Zdaj, recimo!?!

o polma,sma na istem,samo slabo urco še,pa ne vem,če bom zdržala..user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 13:29

clock-img

she29

pencil-img

281

Veste punce, kaj je naredil moj z zaveso v otroški sobi?
Smo kupili karniso + zavese z otroškim motivom in takšne zavese, da so zanke iz blaga na karnisi.
Enostavno za dajat gor/dol(misija pranje).

Potem pa ko sem 1. želela zaveso oprat----je gospod s silikonom zalepil karniso na vsakem koncu-da ne bosta otroka vlekla dol.

Saj, pranje pa ni ravno pomembno,..

joj AS meni je to tudi tako smešnouser posted image user posted image user posted image . moški pačuser posted image . čeprav si pa predstavljam kako je bilo tebi ko si to ugotovila.saj človek ne ve al bi se jokal al smejaluser posted image .

veš kaj je pa moj zadnjič naredil, ko smo že ravno pri zavesah...
zdaj med mojouser posted image on pere da se jaz ne stegujem in matram. no in sva tisti dan že zjutraj temu prilagodila jedilnik, da se je samo kuhalo, nič cvrlo zarad vonja. no in on se loti pranja kot cel projekt. pa začne spraševat na kolk se pere, pa če se da notri kako belilo ipd ipd. Koončno pride popoldan, ko on obesi te zavese nazaj gor in meni se je že takoj zdelo da nekaj ni ok. nakar se prime za glavo in pravi je pozabil dat prašek notuser posted image user posted image user posted image . no in zdaj imamo oprane zavese, ki pa niso opraneuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem