haha babe... al pa smo že napsihirane vse tak in je želja po odstranitvi trebuha tak močna da mamo kr vse zdaj to....pol pa še beremo druga drugo pa vidiš aha mene tudi kaj pa če je zdaj to to...
Mal je zihr tudi to, čeprav smo res že vse proti koncu in je po mojem kar normalno, da kak popadek dobimo, pa da vezi nateguje pa to. Meni itak ni jasno, kako ta moj trebuh tako strumno gor štrli, če pa je v njem vsaj ene 5 dodatnih kil! Na ritko pa dobiš par gramov maščobe pa se že vse trese.
Jaz mam danes že popldanski spanec za sabo ... Sem ob 6 vstala, ker je dragi danes ponoč ful slabo spal (mogoče je bil pa malo noseč namesto mene ), pol sem jedla zajtrtk, pol sem se učila, pol pa ob pol devetih nazaj ajat do pol enajstih - mam že ritem ko dojenčki
Jaz bi tudi tako.

Danes sem zanič spala, ker sem mogla ponoči vstat na wc. To se mi je zgodilo mislim da 3-jič, kar pomeni da res nisem vajena in sem rabla kako uro za nazaj zaspat. Ob 6-ih me je pa itak moj zbudil, ko je šel v službo.

Pa je blo fertik. Ko enkrat odprem oči, sem ko zajec.
By the way - kolko setov pa rabim za v košek? Zaenkrat mam en lahek kovterček, eno dekco, tri rjuhce in dve kapni/prevleki za kovterček... Rabim še kaj?
Jaz bi rekla da je zadosti - ker imam jaz točno toliko kot ti.
Pr nam pa posteljica že stoji-sva jo s tamalim zdajle dopoldan postavila, edin problem je ker hoče tamal zdej not spat- mu ne morem dopovedat, daje prevelik in da je to za dojenčka.
To bo ljubezen na prvi pogled.

Sam da ne bosta na koncu oba noter spala.
Na, namesto da bi likala, spet tle gor visim. Sem prišla iz trgovine, zdaj pa samo cunje poberem s sušila pa se grem napravit za na pregled. Držte pestke!