Eko mene, pa saj sploh niste TOLKO načvekale.
Anja PH - ja veš da imajo tok hodov kot hočejo, pa še zastonj. Da ne govorim da jim stalno streže šefica strežbe , osebno in da s tistim klnarjem ko jih včasih pride pogledat tud slučajno niso zadovoljni

Joj, temu sem se pa zdaj ful nasmejala.
Jest si ne želim, da bi mi kupoval nevem kakšno zlatnino mi bo čist zadost da bo ob meni in bo z najinim vse ok.
Se strinjam tudi jaz. Meni bo bolj važno, da bo pri meni, da mi bo čimveč pomagal z

ko prideva domov in da se bomo lepo ujeli v novem ritmu. Itak ne padam preveč na zlatnino in podobno, bom raje vidla eno fajn večerjico, ko bova potem lahko

kako urco al dve pustila v varstvu pri babici al pa dedku.

Mal ga zafrkavam, da bi mi lahko kako romantično pisemce napisal. Mi ga je enkrat za valentinovo in to je najlepše darilo, ki sem ga dobila!
Zdaj pa šibam kosilce skuhat. Sem čist naspidirana, ko je bilo na pregledu vse ok in zdaj

itak dela premete po trebuhu, ko ga je zmotil z UZ. Upam, da ste vse vsaj pol tolko dobre volje kot jaz, ker potem ste ZELO dobre!
Se slišmo, uživajte!
Aja - hvala za pestke in

, so očitno zelo pomagale.

Anaj, ti pa kar pridno štej brcike in še vedno velja - raje naredi paniko, kot da bi bilo kaj narobe!
A nina pa i.daisy se še nič nista javili?