Joj, punce moje, sem vas dregnila s to zlatnino, da me je zdej ful sram, ker mi zgleda kot da mislite, da je men to ful pomembno
.
očitno so imele tastare generacije to navado, ker možje niso bli pri porodih, pol so pa darila nosili v P. Moram rečt, da ma večina generacije od moje mame in mojih prijateljic taka darilca-prstane, zapestnice, ure... Je pa res, da imam večino starejših prijateljic- 39 najmlajša, pa tut samaa s 35 nisem več pri ta mladih. Ampak pred 10imi let je v MŠ govorila babca o tem, da naj očetje ne ropajo cvetličarn, pač pa naj kaj drugega zlaotorumenega prinesejo.
No, jaz sem dobila prstan. Sva pa z očetom od hčerke imela že tako zj
odnos, da mi ni pomenilo dovolj, pa še vedla sem da so jim v MŠ rekli naj kaj lepega kupijo za nas. Sam se ne bi spomnuil. Zdaj ta prstan šparam za hčerko, za spomin.
No, zato sva pa midva zezala mojo mamo, ki ji te stvari tolk velik pomenjeo. Meni je itak važno, da imam z mojim
odnos in prihodnost, ne pa neke
bižuterije.
Kar se pa tebe tiče tteeaa... ni ti lahko. Zrihtaj pa, da boš imela dodatke. Pri meni je tako- sem že večkrat pisala- itak sva "živela" skup in je očetovstvo urejeno. Plačuje minimalca,ampak jaz tega denarja ne dvigujem ampak ga nakazuje na hčerin račun- raje crknem, kot da bi mu dala možnost, da govori da me živi
- in ker z njim ne komuniciram, tut nimam urejenih dodatkov za otroka in tako naprej. Taka je pač moja zgodba. Ampak mislim, da ti moraš te stvari uredit če se bo dalo.V mojem primeru je pač tako, da mu edino na tak način lahko vračam za vse grdo kar mi je naredil. S -kao- ponosom. Bi se počutil preveč pomembnega, če bi mislil da me financira. Z minimalcem? Lepo vas prosim...
< Sporočilo je popravil polma -- 19.5.2008 22:18:34 >