em pa tudi jaz dans sanjala nekatere RR-jevke. Kaj je torej z vami, beyba, ninny in nya? Nekaj smo ga žurale ponoči-ij ej zelo smešno, če v sanjah ljudje nimajo glav, vse sem vas sanjala samo kot trebuhe . Tako kot na fotkah!! Samo bušiji so se premikali pred mano .
A sem bla lep buši
Spelin

za korenjaka. Kolk je lepo vsak dan slišat kaj novega :-) o novem članu seveda...
Teeaa
Kleopatra še mal pa boš mela svojega sončka jjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee...................
Full lepa postelnina, lepo da se ti v teh tednih pred koncem še da šivat, pa sedet na stolu v tako neudobnem položaju....jst mam pa mami zato....šiva košek....bom poslala slikco, ko bo narejen.....
I.Daysy )ROK) končno mal novic, smo ble vse prepričane da je že v treh delih...Lepo jo pozdravi pa še kaj se nam javi....
Ninazwerina držim pesti da te obdržijo notri in da bo jutri na seznamu nov član RR-ja....
D.anna 76 se popolnoma strinjam s tabo.... Jst sem tut prej full sportala vsako jutro hodila tečt, popoldne na kolo mela vsako leto vsaj 3000 km na kolesu, od tega dve tretini gorskih. Pred nosečnostjo sem si ravno kupila nov kolo scoot mc10 carbon sem bla vsa ponosna na ...zdej ga pa ne rabim vsaj dve leti....Potem mi je full zgodi začel trebuh otrdevat, sem pristala sam na sprehodih, plavanje je odpadlo zaradi nožničnih vnetji....No nakoncu sem 13t pred koncem fasala še nosečniški išias in zdej vegitiram na kavču. moj me heca da bi lahko napisala knjigo življenje na kavču I del....Pa nimaš kaj naredit.
In v takem primeru vrjemi da telo ni navajeno nič migat in da še hitreje dela zaloge. Pa če bi se zredila 20 kg bi se pa ...A mi jih bo ginekolog pomagu dol skinit. A bo on stradov namest mene, a mi bo dal napotnico za hujšanje po d neadzorom...NE NE BO...sama bom za vse....Sicer se mi je ratal zredit za +9 tko da upam da teh problemov ne bom mela, sam se pa počutim čist gnilo, brez moči, brez kondicije...Inj bom rabla kar kake tri-6 mesecev da bom spet kolikortoliko uredu....
Tko da punce nič se sekirat zaradi teže in smotanih ginekologov...Če se dobr počutite, kri uredu, pritisk uredu , bebice super-sam uživite še naprej!!!!