cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Jezna- lahko zahtevam odškodnino?

clock-img

21.05.2008, 19:55

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Meni pa še vedno stara dela pa sem novo po pošti dobila že mesec nazaj

Po tistem ko novo dobiš na dom dela stara še 75 dni preverjeno, lih v nedeljo mi je pretekla. Do nedelje sem pa BP plačevala z njo, pa se vsakokrat čudila kako zaboga mi še potegne.

So mi jo pa dvakrat zamenjali. In nikoli nisem mela niti malo problemov. Pa vse pine in kartice sem domou dobila obakrat. Tko da o kaki sistemski napaki pri meni ni blo ne duha ne sluha.

clock-img

22.05.2008, 08:35

clock-img

benika

pencil-img

7793

Aja pa na Unicredit se kar nasmejijo, ko poveš da ti ob dvigu na bankomatu NLB zaračuna provizijo

Če si komitemt NLB in denar dvigneš na njihovem bankomatu, ti ne zaračunajo nobene provizije. Če pa denar dvigneš na bankomatu druge banke, pa ti provizijo zaračuna. Tako je pri vseh slovenskih bankah.

clock-img

22.05.2008, 12:07

clock-img

Markova

pencil-img

138

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Če si komitemt NLB in denar dvigneš na njihovem bankomatu, ti ne zaračunajo nobene provizije. Če pa denar dvigneš na bankomatu druge banke, pa ti provizijo zaračuna. Tako je pri vseh slovenskih bankah.

In to seveda NE drži. Kar nekaj bank je, ki svojim komitentom ne zaračunavajo provizije za dvige, ne glede na lastnika bankomata. Manjše banke, ki imajo malo bankomatov, si tega enostavno ne morejo privoščiti in si tudi ne.

clock-img

22.05.2008, 12:26

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: Markova

IZVIRNO SPOROČILO: benika

In to seveda NE drži. Kar nekaj bank je, ki svojim komitentom ne zaračunavajo provizije za dvige, ne glede na lastnika bankomata. Manjše banke, ki imajo malo bankomatov, si tega enostavno ne morejo privoščiti in si tudi ne.

Se opravičujem. Bom drugače napisala...Tako je pri skoraj vseh slovenskih bankah.

clock-img

22.05.2008, 15:16

clock-img

Anonimen

Volksbank ne zaracuna NIC.

Zaracuna pa NLB, SKB, Abanka ...

Jaz imam Abanko in je cisto ok user posted image Samo ce neses drobiz tja, ga stejejo cel teden, preden ti ga nakazejo na racun.

clock-img

22.05.2008, 15:28

clock-img

mika

pencil-img

6485

Samo ce neses drobiz tja, ga stejejo cel teden, preden ti ga nakazejo na racun.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.05.2008, 16:08

clock-img

benika

pencil-img

7793

Volksbank ne zaracuna NIC.

Volksbank ni slovenska banka, ampak avstrijska.

clock-img

22.05.2008, 16:10

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz imam Abanko in je cisto ok Samo ce neses drobiz tja, ga stejejo cel teden, preden ti ga nakazejo na racun.

Jaz na SKB-ju počakam pri okencu, da ga gospodje preštejejo. Enkrat se mi je zgodilo, da so me hoteli okol prinest, od takrat naprej ga štejejo pred mojimi očmi.

clock-img

22.05.2008, 19:55

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Jasno, da si besen, če zaradi neke napake izgubljaš čas in živce, hkrati pa so še nesramni zraven. Ampak kot pravim konkurenca tudi tukaj dela. Če nisi zadovoljen - s čimerkoli greš drugam. Napake pa se dogajajo povsod tako, da travmirat zaradi tega ni treba, ker ni izključeno da se to nikjer ne bo zgodilo. Jasno pa da prijaznost veliko pomeni. Če z nobeno banko nisi zadovoljen pač nimaš denarja na banki.
Hujši problem so področja, kjer ni konkurence.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem