Matr, zdej sm pa res jezna. Pa sm mislila, da sem jaz z lune padla. Presneta mularija, so me hotl nategnt
No tkole je blo. Smo se dobili- pet fantov z vasi in midva z mojim, da se pomenmo kako pa kaj. In tipi so prvo požlonkali pivo, si točili vino, zmenili se nismo še nič. Potem so začel barantat za keš kot na šrangi. Na začetku je bil še hec, potem je pa že začel ful najedat. Kar stali so pri znesku 1200, 1300 EUR, niso hotli več spuščat. Dve uri so naju zadrževali, čeprav sva jim rekla naj se že končno domenimo, kako, kdaj, koliko, zakaj...
Darila ne želiva, samo mlaje naj postavljo pa tisto foro za pol urce naslednji dan... Evo, in na koncu so povedal svoj znesek- 1000 EUR
Midva sva hotla dat max 500, sej itak ves denar pobašejo. Pa še tisti večer bi jim mogla pošteno pripravit pijače in za jest, tako da bi še to skeširala. No, niso hotli postavt za 500, midva nisva hotla dat 1000. So užaljeno šli, jaz sem se pa pol ful sekirala- sem mislila, da so pša res mrbit take cene zdej za šrango, kva pa jz vem
Sej žal mi ni, da bom brez mlajev, bi mi blo pa vseen všeč. Sam za 1000 EUR... Sm pa rajš brez.
Dobr, vsaj na poroki ne bo te štale, tko da še dobr da sva dala to prej skoz pa da jih tisti dan ne bom gledala.