writing-img

RE: Septembrke 08 - 2. del

clock-img

11.07.2008, 18:15

clock-img

pf

pencil-img

4436

A veste kaj sem opazila? Da se mi je zadnja dva, tri dni trebuh začel spuščati. A ni to nekak bolj pozno, ne ravno v 33. tednu? Zredila se nisem tak ful, ampak trebuh imam pa kot slonek. Pravi debelušček sem.

clock-img

11.07.2008, 19:00

clock-img

morango

pencil-img

478

Me to you: ja, nekaj jih zeza ta povezava, poskusi ene parkrat, pol pa rata. So res lepe stvari, in za tiste, ki ste bolj blizu Ljubljane, imajo trgovino na Brezovici, kjer lahko direkt kupte. Cene so pa precej nižje kot npr. v BC (spalne vreče so tu okol 20, v BC pa okol 35 €).

Pf: mene tud nekaj tišči danes v spodnjem delu, bi morala imet oblekco, da me ne bi res nič nikjer pritiskalo. Mogoče je pa to samo tako prehodno.user posted image  Jaz sem šele v 31. tednu in bo moralo to dete še kar malo počakat.

clock-img

11.07.2008, 19:10

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

umrla od smeha, resnično.....

me to you to je že drugič da te morm opozorit, da ne umiraj od smeha zarad meneuser posted image user posted image user posted image

u celje bom pršla če nam na morju in če mi bo financ ministr dal žegn, ker jest sem na sončni in sm čist odvisna od očeta svojega otrokauser posted image user posted image user posted image

drgač sanje pa sploh niso ble smešne. ker se kr mal nelagodno počutm ko pomislm da sem svojega bogega psa dojila. pa to je INCESTuser posted image

clock-img

11.07.2008, 19:11

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

A veste kaj sem opazila? Da se mi je zadnja dva, tri dni trebuh začel spuščati.

men se je tut to včerej zdel in sm pol vse sprašvala če se jim zdi moj trebuh kej manjši. ker mene je moj mali čist dol nekje butouuser posted image

clock-img

11.07.2008, 19:13

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

me to you sej men je pa smešn k maš ti tko luštne izpade kot je tale... user posted image  user posted image user posted image user posted image jest si te kr predstavlam kako lužce pol brišešuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 19:17

clock-img

emi*

pencil-img

507

Kaj je kaj narobe,če se trebuh spusti?Meni se je že zdavnaj kak teden nazaj,takrat mi je tudi skakala na dnu zdaj pa se samo premešča z leve na desno in se napihuje.user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 19:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

babe,ste si merle kaj obseg trebuha?
Jaz sem si danes,pa imam 97cm.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

11.07.2008, 19:33

clock-img

emi*

pencil-img

507

Ja jaz sem včeraj tudi pa je tudi 97cm.Ampak zgleda majhen.user posted image Do kolko pa še zraste?user posted image

clock-img

11.07.2008, 19:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Moj pa velik kouser posted image .Me kar zmrazi,ko se v špeglu vidim.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

11.07.2008, 20:12

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

A ve že rojevate? user posted image user posted image user posted image  joj, jaz se nikoli sanj ne spomnim. Pa nič za to user posted image

Jaz bom še en teden počakala na UZ, potem pa se bom odločila, če si res želim čim prej rodit al ne. Trenutno je bolj ja user posted image  Pa s tem ne mislim na jutri, ampak recimo tam, v sredini avgusta user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

11.07.2008, 20:25

clock-img

talytha

pencil-img

85

Ja jaz ga imam tut nizko, sam ga mam pa že skos bol dol. Obseg mam pa 93 cm-že kar neki časa, se ne manjša pa ne večauser posted image ...me pa full hrbet boli, pa ni važno al sedim al ležim, tak da stalno sem pa tja hodim..pol mi pa noge zatekajouser posted image nikakor ni pravuser posted image

clock-img

11.07.2008, 21:23

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ki čitam, da sanjaste.... moj je zadnjič sanjal, da mi je pomagal bit noseč.... da je vzel dojenčka iz trebuha za en cajt in ga spravil v eno škatlico... user posted image user posted image ... čez en cajt mi ga je dal pa nazaj... Pa tisto isto noč, sem tudi jst o njej sanjala, ma zdej se več ne spovnem kaj....

Danes sem začela 32 teden.... uf, kako gre hitro čas.... user posted image

Včeraj sem bla na pregledu.. se ni še obrnila... ne vem, kaj čaka, oštja.... user posted image

V glavnem, do konca je še 8 tednov.... in moja ginekologinja me je spet naročila na pregled čez 6 tednov.... mislim, no.... Al vzamem to kot, da je čist vse v redu in ni potrebno, da se hodim gužvat? user posted image user posted image

Ups.... pečica zvoni....      

clock-img

11.07.2008, 21:45

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

moj je zadnjič sanjal, da mi je pomagal bit noseč.... da je vzel dojenčka iz trebuha za en cajt in ga spravil v eno škatlico... ... čez en cajt mi ga je dal pa nazaj...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sm pa mislna da so moje sanje najbolj budasteuser posted image user posted image user posted image user posted image sm se do solz nasmejala...

lara croft a veš da si dons na POPtvjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem pa dons u 30. teden padla user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 22:01

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna
lara croft a veš da si dons na POPtvjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, vem... si morš mislit.... na POP so me dali....user posted image gledam tku mimogrede.... itak ponavljajo....

Sanje so pa več ali manj itak butaste... user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 22:04

clock-img

ključek

pencil-img

9047

lara croft a veš da si dons na POPtvju

uuuuuuuuuu, kakšna pomembna persona je pr nas....................user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 22:05

clock-img

ključek

pencil-img

9047

nama so pa danes položili prve ploščice...............user posted image user posted image user posted image user posted image ..........vendar sva se odločila, da se bova selila v sredini oktobra, da bo vse prštiman za najinega user posted image , tudi sobica...............user posted image user posted image user posted image ..............bolje sedaj kakšen mesec počakat pa da je vse tko k more biti, kot pa da bi se pol jezila, da sva kaj prehitevala...............

clock-img

11.07.2008, 22:06

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jest sem pa dons u 30. teden padla user posted image user posted image user posted image  

čestitam!!!
jz pa v nedeljo začnem 31 teden................user posted image user posted image user posted image ...........še 9 tednov.............user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 22:11

clock-img

ključek

pencil-img

9047

drgač sanje pa sploh niso ble smešne.

sej vem, da ne...............user posted image ...............sam si tok fajn napisala, da je blo smešno...............user posted image

clock-img

11.07.2008, 22:11

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image , še ne spiš????

clock-img

11.07.2008, 22:12

clock-img

ključek

pencil-img

9047

me to you to je že drugič da te morm opozorit, da ne umiraj od smeha zarad mene user posted image user posted image user posted image

če pa tok svetovn napišeš..............me resnično nasmejiš........................user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 22:13

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

nama so pa danes položili prve ploščice............... 

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... user posted image user posted image user posted image

Ja, podpise  bom pa na srečanju talala.... valda se še kdaj dobimo td v LJ, ne? Al bom mougla glih v CElje hodit? Ma se ni problema, zdej imam vinjeto...user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2008, 22:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

u celje bom pršla če nam na morju in če mi bo financ ministr dal žegn, ker jest sem na sončni in sm čist odvisna od očeta svojega otroka

boš pa samo do trojan prišla, pol te pa jaz nakipam v avto, pa šibamo dalje..................user posted image

clock-img

11.07.2008, 22:18

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz bom še en teden počakala na UZ, potem pa se bom odločila, če si res želim čim prej rodit al ne. Trenutno je bolj ja user posted image  Pa s tem ne mislim na jutri, ampak recimo tam, v sredini avgusta user posted image

....jaz bi tudi tam sredi avgustauser posted image , bi mogoče dobili še tretjega leva moškega spola v hišouser posted image ...

clock-img

11.07.2008, 22:21

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image , še ne spiš????

... ne, smo malo prej prišli domov...pa sem ugotovila, da sem bila kar cel čas prijavjena kot da sem goruser posted image

clock-img

11.07.2008, 22:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Lara,vau,slavna si.Čeprav nisem gledla poptvuser posted image
Mi pa se še vedno s tuš kabino ukvarjamo.Že od sedmih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem