writing-img

RE: Septembrke 08 - 2. del

clock-img

18.07.2008, 23:56

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

goldi.....glede na moje bradavičke k spomnijo na semaforje s ta rdečo lučjo....pa ja ni vrag da mala ne bi prišla do bistvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image edino kar mam občutek je ta da baš nimam nekih napetih dojk....take normalne!?!?! a ste ve že nekaj tednov pred rojstvom vedle da imaste mleko al ne?!?

.... moje tud nič ne kažejo na to, pa nič mi ne curlja in ne kapljauser posted image ..., pa tud prvič mi ni......, sem pa naslednji dan po CR (bil je v nedeljo ob 17h) zjutraj morala vstati in ko sem prišla do umivalnika in ogledala....mater sem imela take silikonskeuser posted image ......  pa še ni mleko šlo ven, ampak tisto prozorno...mlezivo al kak se že reče...mleko je prišlo kasneje....   vsekakor pa ne pred porodom..... še nisem slišala, da bi katera imela prav mleko že preden, da rodi....pol bi ga lahko spumpala pa kar zamrznilauser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.7.2008 0:00:17 >

clock-img

18.07.2008, 23:59

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

goldi tukajle pa ti jaz nebi vedla povedat.....vem da se dobijo take k se jim poden nastavla na višino, če pa se to da dobit dodatno pa nebi vedlauser posted image jaz bom doma na štajerju mela tako da se bom mogla ornk not sklonit, upam samo da ne bom na revico padlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...sem jaz danes doma to še z bušijem sprobala...pa nisem nikamor padla...je pa bil naš testni dojenček notuser posted image ....naš pikec trenira...
.... je včeraj dajal to pupo/dojenčka v lupinico, pa pol v vozek in malo vadil po stanovanju....

clock-img

18.07.2008, 23:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz tud ne.Imam sicer dost večje,pa fajn napete.Mi že brez moderca stojijo ko eni najstnici.Ko bi take ostaleuser posted image .Naval mleka sem dobila komaj dan po porodu.takrat pa res,pa kar teklo je z njih.Pol pa se to hitro umiri.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.07.2008, 00:00

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

jaz si močno želim da bom imela dovolj mleka za vsaj pol leta.....da bo pupa zrasla v pravega dekliča k una hajdi z bregov, z rdečimi ličkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image madonca se mi je začelo tako dremat vas bo kar zapustila.....se pa še sigurno prpopam jutri kaj goruser posted image user posted image user posted image
ajde pupike mejte se ....pa lepo pančkajte!!! nočka

clock-img

19.07.2008, 00:01

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

a zdaj sta pa obe odšli al kajuser posted image ...samo višnja še je gor...

višnja halo.....   a si septembrka?

clock-img

19.07.2008, 00:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

noč Kahlo

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.07.2008, 00:03

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...Kahlo ..nočka..... pa jutri spet pridi...

Saraya - greva midve tud malo pod kožo gledat?

Višnja noče sodelovatiuser posted image ......

clock-img

19.07.2008, 00:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz bom tud odpeketala.Mojega že more tlačijo,ko se prebudi,mene pa nikjer.Ima vedno neke občutke,kaj se se mi je kaj zgodilouser posted image

clock-img

19.07.2008, 00:04

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Saraya - a ime si že pogruntala?

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Višnja je ilegalno tuuser posted image

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Višnja je ilegalno tuuser posted image

.... mislim, da res user posted image

clock-img

19.07.2008, 00:05

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ma ne nimam pojma.Niti približno.za pupo bi že,ampak za pubeca?user posted image user posted image

clock-img

19.07.2008, 00:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Aneja hoče Matjažeka.
Če pa jo vprašaš kak bo ime bratcu,vedno reče Srečko,sestrci pa Srečka.Malo nas hecauser posted image user posted image

clock-img

19.07.2008, 00:07

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

....pol pa nočko Saraya.....da najini možeki, ne bodo v skrbeh..

...no ja, moj je še buden...greva zdaj skupaj spat....mogoče še malouser posted image user posted image user posted image ...... ker pol bo dolgo suša....user posted image ...

...ma saj mi je že čisto zaškodilo.....  grem.....user posted image

clock-img

19.07.2008, 00:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 19.7.2008 0:15:36 >

clock-img

19.07.2008, 00:08

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Aneja hoče Matjažeka.
Če pa jo vprašaš kak bo ime bratcu,vedno reče Srečko,sestrci pa Srečka.Malo nas hecauser posted image user posted image

naš je pa en čas govoril  za pupo , da bo Filipa, fantek pa Filip.... Zdaj pa je izbral...saj veš kaj..... spomni se na Janey pa brez pomanjševalnicuser posted image

clock-img

19.07.2008, 00:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ajde mačordice,se beremo jutri.
Pa zmente se že za to srečanje,ker drugač bomo prej rodileuser posted image
Noooooočkaaaaaaaaauser posted image

clock-img

19.07.2008, 00:09

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

.... sem bedarije napisala..pa sem rajši kar zbrisala...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.7.2008 0:10:32 >

clock-img

19.07.2008, 00:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Vem kero ime je.No fino,ti vsaj vešuser posted image
Zdaj pa res grem.Pa pa pa

clock-img

19.07.2008, 00:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

hee,popravila

< Sporočilo je popravil Saraya -- 19.7.2008 0:14:48 >

clock-img

19.07.2008, 00:11

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...jaz tud.... grem spat....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.7.2008 0:12:45 >

clock-img

19.07.2008, 00:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

madonca,sem prebrala,pa ni nič takega bilo napisano.
Mah,v user posted image  nam je vse dovoljenouser posted image

clock-img

19.07.2008, 00:13

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

madonca,sem prebrala,pa ni nič takega bilo napisano.
Mah,v user posted image  nam je vse dovoljenouser posted image

.... nam nočnim pticam mogoče ne...zamisli da katera to zjutraj prebere......po moje gre kar spat nazajuser posted image

clock-img

19.07.2008, 00:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lahko noč,zdaj pa čist resuser posted image

clock-img

19.07.2008, 00:15

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

pa kaj gremo zdaj al ne?       ...ura je taka, da zna Lana luna prit pogledatuser posted image , pol počasi še meta21, pa še katera...pol pa spet ne bo nič s spanjemuser posted image ...

ajde, jaz grem.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem