se moram pozanimati kako je v trbovljah............... če ga ne želiš...............ti ga dajo vseeno???
Ne, če ti nekaj ne želiš, te v to nihče ne more prisilit. OK, pri klistirju je tako, če te npr. režejo že skoraj težko šivanje odkloniš
V LJ so pred 3 leti še delali klistir, pa po pravici povedano nisem imela nič proti

Res pa je, da sem bila čisto brez popadkov. V MB pa že več let ne delajo. Tudi obrijejo te samo v predelu presredka zaradi morebitnega šivanja, ostalo "frizurco" pa kakor ti paše
Lahko pa odklonite tudi tiste preglede (in ročno širjenje MV

) med popadki. Sploh, če se vsakih 10 min nekdo spomni "malo potipat".
glede
čisto natur poroda pa tako: če mi ponudijo EA, jo takoj vzamem. Če ni te možnosti, nič za to. Ampak injekciji proti bolečinam se ne odrečem

Mislim, zakaj bi se nekaj korajžno delala in že v naprej odklanjala. Če/ko bo toliko hudo, bom pač prosila, če ne bo treba pa še toliko boljše.
Jaz sem v LJ bila dogovorjena za EA, pač po redni poti in je seveda nisem mogla dobit. Čeprav sem rodila med tednom čez dan. Pa mi je babica v novi smeni takoj rekla, da z EA ne bo nič, da pa mi bo dala proti bolečinam in naj ne skrbim. Me je vsaj na realna tla postavila, babica iz jutranje smene pa je še kar nekaj obljubljala....