writing-img

RE: Septembrke 08 - 2. del

clock-img

03.06.2008, 19:05

clock-img

emi*

pencil-img

507

Petra1978 kako se slikica pripne nimam pojma,ampak me pa nekaj zanima. Kaj za ta 3D pregled greš lahko kadarkoli in kamorkoli ali to spada h kakemu pregledu?Mogoče si to že kje razložila ampak nisem šla za tem.user posted image

clock-img

03.06.2008, 19:07

clock-img

emi*

pencil-img

507

Tako nasplošno me zanima,ker bi si šla sedaj kak cd naredit pa ne vem če je to možno,če pustijo,da greš kar tako kam na pregled.No upam,da ja.user posted image

clock-img

03.06.2008, 19:18

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Emi, 3D pregled je samoplačniški in lahko greš h kateremu G želiš, tja ki pač to delajo. Če ga ne dela tvoj G, se pa pozanimaj kje ga delajo. Je pa res taka lepa izkušnja. Dela se pa med 24 in 28 tednom (po nekaterih informacijah lahko tudi prej).
Ne vem od kod si Emi, ampak na Ptuju ga dela dr. Lukman in si res vzame čas in vse pokaže. Pri meni je bilo še celo tak, da je mali skoz rokice in nogice pred obrazek tiščal, tako da lahko pridem v ponedeljek še enkrat in mi bo še takrat naredil (brezplačno seveda).

clock-img

03.06.2008, 19:37

clock-img

petra1978

pencil-img

890

V album sem dala eno slikico. Upam, da mi je uspelo.

clock-img

03.06.2008, 20:04

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Uspelo ti je.....user posted image

clock-img

03.06.2008, 22:35

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa v čem je sploh poenta šole za starše,ko greš drugič rodit??
Kaj pa če ne greš niti po potrdila?kaj je pol s partnerjem,je lahko zravn al kako??user posted image

moj sodelavec ja lani bil zraven pri drugem porodu...sem ga zadnjič vprašala kako je s potrdilom, pa je rekel, da on to zdaj sploh ni imel, pa tudi vprašal ga ni nihče zanj .....

Če si bila prvič v MŠ v bolnici in hodiš zdaj kaj tam okrog, idi v 2 nadstropje porodnišnice, poišči sestro Eriko in ti bo napisala potrdilo ....jaz sem šla za ziher..... me kap, da pol moj ne bi mogel bit zravenuser posted image .....

clock-img

03.06.2008, 22:42

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

lepi jenči...user posted image

clock-img

03.06.2008, 22:56

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....jaz sem šla za ziher..... me kap, da pol moj ne bi mogel bit zravenuser posted image .....

Ma bi šla še jaz za njim ven.... bi pa na hodniku rodila..... hahaha

clock-img

04.06.2008, 07:57

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

....jaz sem šla za ziher..... me kap, da pol moj ne bi mogel bit zraven .....

Iz tega razloga bo moj šel kar lepo sam user posted image user posted image user posted image

Potrdilo od bubija je zapravil, pa vprašanje, če bi mu veljalo (3 leta nazaj, pa še v LJ). Čeprav lani ni nihče niti pomislil na kako potrdilo, je pa bila res drugačna okoliščina.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

04.06.2008, 07:58

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Danes pa nisem imela kej med zajtrkom delat.... a se vam ne da niti pisat več? Ma sej danes ni vroče, noooo....user posted image

No, zdej pa itak šibam..... lep dan babetine... user posted image

clock-img

04.06.2008, 08:23

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

....jaz sem šla za ziher..... me kap, da pol moj ne bi mogel bit zraven .....

Iz tega razloga bo moj šel kar lepo sam user posted image user posted image user posted image

Potrdilo od bubija je zapravil, pa vprašanje, če bi mu veljalo (3 leta nazaj, pa še v LJ). Čeprav lani ni nihče niti pomislil na kako potrdilo, je pa bila res drugačna okoliščina.

bubi - mi smo hodili v mš 9 let nazajuser posted image , pa prvič sploh nismo dobili potrdila....zdaj pa...user posted image .....

.....  probaj ga dobit tu v mb....saj sestra nikamor ne gleda...vzame list in napiše vajina imena in to je to......

clock-img

04.06.2008, 08:29

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

..... ja kje ste čvekice? ...... saj vem zakaj vas ni ...... evo vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za lažje prebujanje..... je še vroča, ravnokar kuhana.....

...jaz pa moram danes res začet pakirat, ker drugače ........    pa se mi ne dauser posted image user posted image .....

Grem zdaj spit kavico, pa pridem pol malo prečekirat.....če se je že katera zbudila.....

clock-img

04.06.2008, 08:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dobro jutro.
Evo še enauser posted image ,ampak brezkofeinskauser posted image .
Vidim,da še vedno o MŠ kramljate.Jaz nisem prvič dobila potrdila,bom pa verjetno šla v porodnišnico vprašat k Eriki,nevem pa kako bo pomagalo,če grem sedaj na Ptuj rodit.user posted image
Mi smo vredu.Danes za spremembo same z malečko.Naš ati dela.Pa saj paše,da sva malo sameuser posted image .
Tud danes bova bolj na izzy,manj dela,več počitka.user posted image .bova kuhale spet kanelone,pol pa bom se spet lahko nažirala ko nora.Me spet nek apetit grabi,pa sem mislila,da je to za mano.
user posted image ,kam odhajaš,na morje??
Petra,lep jenčekuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

04.06.2008, 09:08

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Jutro punce!

Hvala za kavico...

No, pa je le malo popustila vročina... hvala bogu.. ima moj nos par dni časa, da si malo opomore od kihanja pa smrkanja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

petra - lušna slikca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  ... js bi ful rajš pakirala, kot pa da moram v pisarni ždet... bi rajši šla na morje... se tolažim s tem, da bo itak kmalu 5. julij, ko si bom tud js privošla malo morja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... upam, sam da bo vreme primerno...

clock-img

04.06.2008, 09:15

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,kam odhajaš,na morje??

...v Zadar.....

clock-img

04.06.2008, 09:38

clock-img

ključek

pencil-img

9047

...v Zadar.....

user posted image

clock-img

04.06.2008, 09:38

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image

to pa za vse velja....................

clock-img

04.06.2008, 09:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

joj,kak vam zavidam.
Jaz bi tudi šla na morjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

04.06.2008, 10:05

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

..... počasi pripravljam kosilo ....... juhica iz bučk in brokolja, puranji zrezki, krompirček in paradižnikova solata ......user posted image

clock-img

04.06.2008, 10:06

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

.... pakiranje ....še vedno nič....user posted image

clock-img

04.06.2008, 10:31

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

puranji zrezki, krompirček in paradižnikova solata

njamiuser posted image

pa je res orecej lenobno tlele dons. smo že od včer na isti straniuser posted image sej jest grem tut mal ajat predn grem u akcijo. ker sem zdele 4 ure kavice kuhala, pa sm mjčkn utrujena. ja pa sej če bi sle sam kavice bi blo še dobr, največji problem je 4 ure šalce pa talarčke pa žličke prekladat, pa za koritam statuser posted image user posted image

petra lepa slikica? a to je del obrazka??

gold fish  hit se sprav pakirat, to je pa ja luštn počet, sej greš vendar na morje!!!

me to you enkrat me boš naučila tele slikovite poste pisatuser posted image

fajn bodte...

jest grem ajatuser posted image

clock-img

04.06.2008, 10:34

clock-img

ključek

pencil-img

9047

..... počasi pripravljam kosilo ....... juhica iz bučk in brokolja, puranji zrezki, krompirček in paradižnikova solata ......

mmmmmmmmmm....................pridem na kosilo...............samo brez solate zame, prosim...........................user posted image

clock-img

04.06.2008, 10:35

clock-img

ključek

pencil-img

9047

.... pakiranje ....še vedno nič....

jaz tudi vedno zadnji dan pakiram................pol pa foto pozabim doma..............user posted image

clock-img

04.06.2008, 10:47

clock-img

majaS80

pencil-img

215

Pozdravljene septemberke,
tudi jaz sem ena izmed vas in me nekaj zanima glede naraščanja naših kilogamov????user posted image   a sedaj v zadnjih 4 mesecih pridobimo še velko teže ali samo to kar se otrok redi ?  malo sem zmedena glede nakupa oblačil.
Sem kupila kavbojke za nosečnice in kot zgleda jih še nosim samo ta mesec in konec, če bo šlo tako naprej......   Malo se mi zdni škoda kupovati te cote in potem jih več ne bom potrebovala.... ampak v službo pa je še treba hoditi user posted image

Vem, da je odvisno od posameznice, ampak vseeno koliko se še OBIČAJNO  zredijo nosečnioce v zadnjih 4-3 mesecih??

Hvala za podatek,
lp

MajaK

clock-img

04.06.2008, 11:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pozdravljena MajaS8O,user posted image
glede oblačil je tako,da pač probaš čimveč skombinirat in da čim manj kupuješ.No,če si prvič noseča ti bodo stvari itak ostale v primeru,če še boš kdajuser posted image .
Glede kg,pa ti rečem,da se najbolj zrediš ravno tisti zadnji mesec.Vsaj pri meni je bilo tako.
Punce,meni je spet tako slabo.Pa je bil sedaj cel mesec mir,danes pa opet.Pa ravno v trgovino se odpravljam.Upam,da mi ratauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem