writing-img

Voziček marela

clock-img

24.05.2008, 21:22

clock-img

Srečic@

pencil-img

99

Živjo,

zanima me, kater voziček marela je najboljši?
Ali so ti vozički kaj bolj hladni kot navadni športni vozički? Naš športni ima kar precej debelo prevleko oz. naslon in sedaj, ko bo vroče, bo kar kriza.

Hvala.
S.

clock-img

24.05.2008, 21:58

clock-img

vesel

pencil-img

770

Mi imamo BBY kupili smo ga pa v Baby Centru.Smo zadovoljni!

druzina je zame vse!!

clock-img

24.05.2008, 22:00

clock-img

kati kati

pencil-img

673

živjo,

js ga mam od Haucka,je full dober ker ima 5 možnosti naslona(od ležečega....do sedečega)...kupljen v BC

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

clock-img

24.05.2008, 22:39

clock-img

livia

pencil-img

2395

McLaren iz Bušija

clock-img

25.05.2008, 00:25

clock-img

black jack

pencil-img

31

Saj veš, vsak svojega konja hvali...Mi imamo Baby Weltov Buggy Fit- Moon.Majhen, lahek, lahko zložljiv, gre v vsak prtljažnik , trikolesni, poletna prevleka- ni pa športno razkošje, kot nam ga ponuja GT3.. je zaradi manjših koles  bolj za urejene potke, trgovine in za lepo vreme( nima dežne prevleke in strehica je bolj zračna)

clock-img

25.05.2008, 00:57

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Mi pa imamo PP Pliko P3 in je super user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

25.05.2008, 07:00

clock-img

Pikapoka1

pencil-img

86

user posted image user posted image user posted image  prisegam na maclaren classic ...super lahek, pa tudi udoben, mali ga ima zelo rad...skratka ne zamenjamo..

clock-img

25.05.2008, 07:59

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Imamo Zappa in ga ne zamenjamo za ničuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2008, 08:49

clock-img

bojana2

pencil-img

435

Tudi mi ne zamenjamo Zapp-a...super je!!

clock-img

25.05.2008, 11:06

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@, ja.

Živjo,

zanima me, kater voziček marela je najboljši?kokr za koga, saj veš...
Ali so ti vozički kaj bolj hladni kot navadni športni vozički? niso tok oblazinjeni. Naš športni ima kar precej debelo prevleko oz. naslon in sedaj, ko bo vroče, bo kar kriza.

Hvala.
S.

jaz mam baby weltovo in je zelo podobna zappu, ima pa  za razliko od njega možnost spreminjanja naslona, strehico, nakupovalno košarco in streho. zaenkrat smo zelo zadovoljni. stane pa 150€

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

25.05.2008, 11:06

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Ampak tale Zapp nima možnosti spusta naklona, al??

clock-img

25.05.2008, 11:07

clock-img

baja*

pencil-img

2454

aha, mi je ravnokar lenc@ odgovorilauser posted image

clock-img

25.05.2008, 16:56

clock-img

Srečic@

pencil-img

99

Ali pri vseh vozičkih marelah gledajo dojenčki naprej ali je možno tudi, da ga obrneš k sebi?
Hvala.
S.

clock-img

25.05.2008, 18:02

clock-img

Sunny Morning

pencil-img

2626

IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@
Ali pri vseh vozičkih marelah gledajo dojenčki naprej ali je možno tudi, da ga obrneš k sebi?
Hvala.
S.

Nisem sigurna, bi pa rekla, da se ne da. Se mi pa pri starejših otrocih to ne zdi potrebno, ker me bo takrat že pošteno sita in bo komaj čakala, da vidi še koga drugega.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

clock-img

25.05.2008, 19:09

clock-img

ježek

pencil-img

94

Mi "vozimo" PP switch. Se da obrnit tudi tako, da otroka vidiš.

clock-img

25.05.2008, 20:48

clock-img

black jack

pencil-img

31

lenc@ očitno imamo isto marelo- saj imate buggy fit(trikolesnik podoben zappu9?Hotela sem te vprašati, če ste morda kje našli dežno prevleko za ta voziček.Sem gledala pri vozičkih Pikolo, ki so identični baby weltovi mareli, samo , da nimajo prednjega varovala, če imajo dežno prevleko, pa nisem zasledila nobene infromacije, da bi jo imeli. Je pa L'clerc pred nekaj meseci uvozil tudi identične marele( brez varovala), ki pa so imeli dežno prevleko, sem se pozanimala, pa si jo lahko kupil samo z vozičkom .Dežna prevleka se mi zdi skoraj nepogrešljiva sploh v takšnem spremenljivem vremenu, kot smo mu bili priča zadnje tedne.Hvala za odgovor.Lp

clock-img

25.05.2008, 21:35

clock-img

dreamz

pencil-img

510

Black jack: Jaz imam tudi to marelo in mi je vredu, samo ki moram večkrat podmazat kolesa, ker hitro začnejo škripatuser posted image
Jaz dežne za ta voziček ne rabim, imam pa jo za drug voziček quinny speedi, pa mogoče bi šla gor, bi mogla provat.
Kaj pa ti si provala, če gre gor od Zappa, že ki je podoben voziček?

clock-img

25.05.2008, 21:52

clock-img

black jack

pencil-img

31

Hojla dreamz- hvala za odgovor.Ne, od Zappa še nisem probala, je pa za probat, ja, dobra ideja.user posted image Sicer imamo mi tudi še en voziček GT3 za sprehode in izlete, samo, razmišlajmo, da bi na dopust vzeli samo marelo, ker bo mali ravnokar shodil, pa , saj veš, toliko prtljage, pa še ogrooomen voziček- ne bo šlo.Ker se zna zgoditi kakšen poletni dež, pa da ne bi ravno vedrili v apartmaju, sem mislila, da bi dežna prav prišla..No, kakorkoli, bomo poskusili z zappovo, pa poročamuser posted image LP

clock-img

25.05.2008, 22:21

clock-img

Srečic@

pencil-img

99

koliko pa so bili stari vaši sončki, ko ste začele uporabljati marelo?
S.

clock-img

26.05.2008, 11:53

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Nekje sem že napisala ampak vseeno, mi imamo TFK Buggsterja in je podoben zappu, se zloži na isti način, ampak se da še naslonjalo spustiti, pri Romerju, Mutsyju, BW in Pikolo me moti to da se preklopijo samo na polovico, skupaj pa se ne stisnejo.
Nota ima zelo veliko sončno strehico, veliko nakupovalno košaro spodaj in sprednje varovalo, naša je zelo zelo rada v njem. Pa dobi se tudi dežna prevleka in vreča za pozimi, nmo mi je nismo kupili(vreče), ker mi gre not tud od Buga boo-ja.

Res priporočam, je tudi praktičen za pranje se samo vse oddrgne in je.

Evo še link, če katero zanima:
http://www.buggy.de/buggster.php?farbe=cb

clock-img

26.05.2008, 12:15

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Kati81 kje si ga pa kupila? A prek spleta? Pa kolko stane?

clock-img

26.05.2008, 13:00

clock-img

black jack

pencil-img

31

Sem malo brskala po forumu, pa sem zasledila , da je na forumu otroška oprema(Otrok) seznam vozičkov in podobna debata- primerjava marel...Mogoče ti bo v pomoč Srečic@?

clock-img

26.05.2008, 13:34

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Jaz sem ga kupila v rutarju, ampak sedaj jih nimajo več. Dobiš ga v spletni prodajalni sonček za 209E, kar drago ampak se splača.

clock-img

26.05.2008, 13:37

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Imamo Zappa in ga ne zamenjamo za ničuser posted image user posted image user posted image

enako user posted image

clock-img

26.05.2008, 13:51

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Imamo Zappa in ga ne zamenjamo za nič

enako

Jaz se za zappa ravno iz razloga da se ne da dat v ležeč položaj in nima sprednjega varovala nisem odločila, voziček mi je drugače lep, sam to me pa moti, ker naša še vedno velikokrat spi v vozičku, pa med vožnjo zaspi in pol jo sam prestavim in spi naprej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem