writing-img

RE: Voziček marela

clock-img

26.07.2008, 17:10

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

kakšne izkušnje imate, mogoče s prvim otrokom???????????????????????

ze dober mesec, hmm al pa dva ga ne uporabljamo, stara je 16m. Enostavno noce sedet not, ampak gdč sibajo okoli in se nosijo user posted image . Je pa razlicno od otroka do otroka.

tko da ti Tinaaja lahko po zlo ugodni ceni proda Buggsterjauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sem pa tok zadovoljna z njim, da ga bo se kar Brinin bratec/sestrica fural user posted image Ne zamenjam in ne prodajam user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

26.07.2008, 21:18

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

kakšne izkušnje imate, mogoče s prvim otrokom???????????????????????

ze dober mesec, hmm al pa dva ga ne uporabljamo, stara je 16m. Enostavno noce sedet not, ampak gdč sibajo okoli in se nosijo user posted image . Je pa razlicno od otroka do otroka.

tko da ti Tinaaja lahko po zlo ugodni ceni proda Buggsterjauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sem pa tok zadovoljna z njim, da ga bo se kar Brinin bratec/sestrica fural user posted image Ne zamenjam in ne prodajam user posted image

upam, da je že na poti user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem