writing-img

kdaj v svojo sobo?

clock-img

25.05.2008, 21:19

clock-img

evangelie

pencil-img

310

Mene pa zanima pri kateri starosti ste svoje malčke prestavile iz splanice v svojo sobo?

clock-img

25.05.2008, 21:25

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

moja starejša je stara 2leti in pol pa še vedno spi v spalnici..niti še ne razmišljam za v svojo sobo ker jo je treba prej sezidat..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

25.05.2008, 21:26

clock-img

klara2007

pencil-img

219

mi smo jo dali v svojo sobo pri 6m in se je obneslo-smo bli zelo presenečeni, ker prej se je zbujala na  ure, potem pa je spala celo noč, tako je še tudi sedaj- bom potrkalauser posted image

clock-img

25.05.2008, 21:30

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: klara2007

mi smo jo dali v svojo sobo pri 6m in se je obneslo-smo bli zelo presenečeni, ker prej se je zbujala na  ure, potem pa je spala celo noč, tako je še tudi sedaj- bom potrkalauser posted image

Pri nas čist isto, no že prej je kar lepo spala, ampak potem pa ... milina. Trkam!
user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

25.05.2008, 21:50

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Jaz razmišljam, da bi ga dala v svojo sobo, ko bo prespal noč. Zdaj se zbuja sicer enkrat na noč, vendar rabi kakšne pol ure, da zaspi nazaj. In v tem času se najmanj 5x vstanem, da mu dam dudo nazaj v usta. Pa res ne bi hodila v njegovo sobo to delat. Glede na to, kaj pa pravita zmajtolovaj in klara, pa bom celo razmislila, če ga ne bi kar kmalu dala v sobico.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

25.05.2008, 21:51

clock-img

glen

pencil-img

1870

Pri 7 mes.Bi jo mogoče že malo prej samo smo šele takrat sezidali njeno sobico in se je fajn obneslo.
Smo jo pri tej starosti že dali v taveliko postlo(90/200)z varovalno ograjico.

clock-img

25.05.2008, 22:14

clock-img

pavlyna

pencil-img

235

varovalno ograjico---a ti ni nč čez plezala?

clock-img

25.05.2008, 22:23

clock-img

glen

pencil-img

1870

Ene pol leta sem imela tla pod postlo zavarovana s povštri.Samo enkrat je padla čez(na povštre)pol pa ni več nič poskušala.

clock-img

25.05.2008, 22:30

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Zdaj se zbuja sicer enkrat na noč, vendar rabi kakšne pol ure, da zaspi nazaj. In v tem času se najmanj 5x vstanem, da mu dam dudo nazaj v usta.

To je bil moj največji pomislek, preden sva jo prestavila - da bi morala zarad ene dude hodit sredi noči v drugo sobo. user posted image Najprej sem sicer to ene parkrat naredila, potem pa ne več. Ampak ni bilo problema: včasih samo malo zajokca in sama nazaj zaspi, najbrž je jaz niti ne slišim vsakič, ker se je navadila, da ji pač ne bom vsakič dude dajala. Ima dve dudi + flašo s čajem kar pri sebi in si sama postreže, če se zbudi. Zdi se mi, da je veliko tudi stvar navade, in kot se je navadla na mojo asistenco, se je tudi odvadila. user posted image
V glavnem, pri nas se obnese.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

26.05.2008, 07:59

clock-img

helenav

pencil-img

2492

Našo smo pri 2 mesecih prestavili....in če bomo imeli drugega, ga bomo še prej...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

clock-img

26.05.2008, 08:28

clock-img

ozziebo

pencil-img

689

Pri 6 mesecih, pa smo potem spali cele noči, prej pa sem se zbujala za vsak stokec, tudi, če je tamali spal dalje.

clock-img

26.05.2008, 08:35

clock-img

BibaMaJa

pencil-img

136

Starrejšega smo prestavili pri 4 mesecih, ker je od 1,5 meseca prespal noč. Mlajši je pri dobrih 4 mesecih še vedno v spalnici, ker pogosto še 1x na noč je.

clock-img

26.05.2008, 08:49

clock-img

Anonimen

Ni se.

clock-img

26.05.2008, 10:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.05.2008, 10:41

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Pri 8m, vendar je do sedaj 2x celo noč prespal tam.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

26.05.2008, 12:19

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Naš od rojstva spi v svoji postelji v svoji sobici. So pa vrata najine in njegove sobe povsem ena zraven drugih, tako da sem ga, ko se je zbujal, hitro slišala.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

26.05.2008, 12:26

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Mi jo bomo zdaj počasi navadili, ker se bomo preselili in bo imela svojo sobo.Zdaj pa smo vsi skupaj v eni sobi ker živimo v enosobnem stanovanju.Spi v svoji pojsteljici.Bomo videli kako se bo odneslo.user posted image

clock-img

26.05.2008, 12:29

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Pri 8 mesecih, brez problemov.

clock-img

26.05.2008, 13:44

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

Pri 6. mesecih, ko ga je začelo motit najino ''rogoviljenje'' po spalnici, kadar je on že zaspal. Tudi spal je bolje v svoji sobi.

Mala je pa že skoraj 6. mesecev stara, pa nič ne kaže na skorajšnjo selitev. user posted image

clock-img

26.05.2008, 14:35

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

smo stari 9m pa še ne, se še doji ponoč in mi ni tok komot , da jo dam stran. Se pa zavedam, da jo bo treba čimprej, vsaj kak teden za probo. Takoj pa gre ko prespi celo noč, do zdaj je še ni.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

26.05.2008, 18:33

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

mi pa mormo sobico še "kupit".user posted image ko se možev brat dokončno odseli, jo bomo naredili, upam, da letošnje poletje. sej ja stara že 9m in ponoči pridno spi.

clock-img

26.05.2008, 19:45

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Naš od rojstva spi v svoji postelji v svoji sobici. So pa vrata najine in njegove sobe povsem ena zraven drugih, tako da sem ga, ko se je zbujal, hitro slišala.

Enako.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

26.05.2008, 20:54

clock-img

lutiropan

pencil-img

871

Pri nas smo vse 4 hitro dali v svoje sobice, še najkasnej ta velikega, ko je bil star 9 mesece, pa še to je bil razlog, ker se je sobica še delala. zdaj je hčerka stara 4,5 m in že cel mecec spi v sobi z bratcem ( zaenkrat še, ker moramo na podstrehi še sobioi naredit) in spi brez problemov celo noč. Tamauček pa prav ponosen ,da ima sestrica postljico v njegovi sobici..Star je 6 let.
Vsi so bili zelo pridni , jaz sploh ne vem kaj pomeni ponoči vstajat..user posted image user posted image user posted image (trkam...)

clock-img

26.05.2008, 20:59

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

Pri treh tednih in če bom imela še enega otroka bom naredila enako. Niti enkrat ni jokala, noben šum je ni zbujal in še kaj bi se našlo.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

clock-img

26.05.2008, 22:11

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Cim prej tem bolje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem