writing-img

RE: kdaj v svojo sobo?

clock-img

27.05.2008, 08:29

clock-img

Lanchy

pencil-img

446

Jaz sem mnenja, da mora otrok spati v svoji sobi in svoji postelji ze od samega zacetka. Prvo zato, da se ze takoj navadi in da ni kasneje vecjih tezav, drugo pa zato da imata partnerja cas in prostor samo zase (to je zelo pomembno). Se ti bolj splaca na zacetku malo veckrat vstat in it v drugo sobo... bo veza med teboj in partnerjem veliko boljsa.

KO smo prisli iz porodnisnice smo nekaj noci spali na kavcu v dnevni sobi in mala zraven v kosku, po parih dneh, ko so sivi malo manj boleli, pa sva se z mozem preselila nazaj v spalnico in mala v svojo sobo.

clock-img

27.05.2008, 09:10

clock-img

Pia77

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Jaz sem mnenja, da mora otrok spati v svoji sobi in svoji postelji ze od samega zacetka. Prvo zato, da se ze takoj navadi in da ni kasneje vecjih tezav, drugo pa zato da imata partnerja cas in prostor samo zase (to je zelo pomembno). Se ti bolj splaca na zacetku malo veckrat vstat in it v drugo sobo... bo veza med teboj in partnerjem veliko boljsa.

Jaz se pa ne bi strinjala s tem... Ko vidim, kako je tudi mož čisto navdušen nad malim... ko se mali zjutraj zbudi med nama, si naju ogleduje, se smehlja in čeblja... Takrat jima obema povem, da ju imam najraje na svetu.
In si ne predstavljam, da bi bila najina veza kaj boljša, če bi bil mali v eni drugi sobi.

clock-img

27.05.2008, 14:33

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Tako kot se vsak odloči. Zakaj včasih mlade mamice ne delate enostavno po občutku? Če sosedov otrok od samega začetka spi v svoji posteljci v svoji sobo, bo to moral tudi vaš????

Vsak otrok je individuum zase in vsak ima svoj tempo razvoja, svojo potrebo po bližini, svoje spalne in prehranjevalne cikluse. Nič ne delat na silo. Razvoj otroka naj bo spontan, tako na fizičnem kot na psihičnem področju, in skladen z navadami družine ter prepričanjem staršev otroka in ne z navadami in vso ostalo kramo od soseda...

Najina otroka sta stara 3,5 let in 5 mesecev, pa spimo vsi skupaj. Zakaj? Ker nam tako odgovarja in ker nobeden ne čuti, da bi moralo biti drugače. Tako enostavno je to. Čim manj kompiciranja pa boste vsi preživeliuser posted image

clock-img

27.05.2008, 14:40

clock-img

Pia77

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Tako kot se vsak odloči. Zakaj včasih mlade mamice ne delate enostavno po občutku? Če sosedov otrok od samega začetka spi v svoji posteljci v svoji sobo, bo to moral tudi vaš????

Vsak otrok je individuum zase in vsak ima svoj tempo razvoja, svojo potrebo po bližini, svoje spalne in prehranjevalne cikluse. Nič ne delat na silo. Razvoj otroka naj bo spontan, tako na fizičnem kot na psihičnem področju, in skladen z navadami družine ter prepričanjem staršev otroka in ne z navadami in vso ostalo kramo od soseda...

Najina otroka sta stara 3,5 let in 5 mesecev, pa spimo vsi skupaj. Zakaj? Ker nam tako odgovarja in ker nobeden ne čuti, da bi moralo biti drugače. Tako enostavno je to. Čim manj kompiciranja pa boste vsi preživeliuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

27.05.2008, 14:41

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

Raho, ti si ena tok dobra dušca. Pa tako zelo prav imaš. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

27.05.2008, 14:48

clock-img

Anonimen

Podpisuser posted image  
Moj se je pred tremi tedni odločil in od takrat brez problema spi v svoji postelji. Seveda pa ve, da če ga bo ponoči strah ali kaj podobnega, da lahko vedno pride. Zdaj mi je kar malo žal, ker ga ni več pri nama, pa čeprav sem bolj slabo spala.

clock-img

27.05.2008, 15:09

clock-img

Anonimen

Otrok ni punčka iz cunj,ki jo kupiš,ko si to zaželiš in odložiš v kot,ko ti je v napoto,ko si želiš čas zase.Otroka narediš v dvoje zavestno,da ko se bo rodil ne bo veliko časa drug za drugega,vsaj dokler je še čisto majhen in neboglen popolnoma odvisen od staršev.Če si kaj takega želiš,da bi imela čas drug za drugega bi bilo bolše,da sta ostala sama ,pa bi imela čas drug za druzga.
Še živalise posvetijo popolnoma svojim mladičem in gredo naponovno parjenje
ko je mladič že samostojen.

clock-img

27.05.2008, 15:21

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

JAz se zelo težko navajam da ga ni več v najini sobi, pa mož ga tudi pogreša.

Raho in Neva user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

27.05.2008, 15:57

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Raho in Neva, lepše ne bi mogli napisati. user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2008, 20:31

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Amen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 11:16

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

Raho, Neva, Pia! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem