27.05.2008, 08:56
938
trenutno e na forumu nosecost,ki pa ni nujno da so vsi starsi!
pa se to,punca je uprasala ce pozna katera situacijo da je noseca,ker mora cakat teden dni da naredi test in jo pac zanima ce je moznost da bi bila nosecka,ni noben reku da ji povejte ce je ampak samo ce je moznist da je.
vidm pa da ste iste punce ki ste napadale brezveze tudi mene,tko da to ne morem vrjet kok mate casa prevec,da stalno punce ki kaj uprasajo napadate,ce se vam zdi vprasanje butasto ga raje preskocite ne pa punco tko morit!
< Sporočilo je popravil *erika* -- 27.5.2008 9:01:45 >

pa je nisem, slucajno sem bila po prvem zaostanku narocena pri gin in mi je naredil ultrazvok, ki pa ni nic pokazal prav tako kri ne...mi je pa rekel da je mogoce se prezgodaj in da naj pocakam kak teden in nasredim domaci test...me pa ze en teden spika in imam bolece bradavice, mogoce so se mi prsi tudi malo povecale...ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja? kako to da se nic ni videlo? zelo si zelim
in drzim pesti da sem
hvala za odg in lep vecer
tak da ne obupaj.Na te čenče tu pa se ne zmeni kr se vedno kera zatežena najde tu
. Znaki so pa lahko zelo zavajujoči.
Samo sanjala pa tudi nič nisem, da bi bil še kakšen član na poti. Čudno mi je to zadnje.
Mah bom še malo počakala. Kakšni so že znaki?