writing-img

RE: Sem noseča ali ne?

clock-img

29.05.2008, 07:46

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Punce, pamet v roke in se nehajte naganjat s takimi, ki pišejo neumnosti in vas provocirajo. Če se ne bi odzvale in razburjale, bi one že zdavnaj odnehale. Ne jim dat veselja, pa bo.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

clock-img

29.05.2008, 07:56

clock-img

łiłi

pencil-img

147

ja hvala volga,ti si zlo pametna.[IMG]http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/happy-128.gif[/IMG]
ocitno ja ta forum namenjen samo tistim k vse vejo.tole provociranje nikamor nepelje.namesto da punci date kaksen nasvet ,jo provocirate.sej je samo za nasvet vprasala.
benika,nic nisva v sorodu.moj pa njen sta doma iz istega mesta,edino ce sta kaksna dalna sorodnika

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

clock-img

29.05.2008, 08:02

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Lili in ostale-nehajte jh komentirat, ker s tem samo dobijo razlog in osnovo, da vas podjeb...... Ve odgovarjajte na temo, ki ste jo itak čist zasmetile.

da bo našel zaklad.

clock-img

29.05.2008, 08:06

clock-img

Anonimen

Mater milo Lepotica kako si ti ena težka oseba.Vsepovsod vtikaš svoj lepi nosek.Daj se mal skuliraj.
Ko bo tebe kdo pod******* se pa oglašaj.

clock-img

29.05.2008, 08:11

clock-img

jernejav

pencil-img

863

Lepotica je čist lepo povedala....

clock-img

29.05.2008, 08:23

clock-img

łiłi

pencil-img

147

sej nism prva zacela in jaz nobenga ne pod.......,vcer sem sam povedala svokje.nemislm se kregat in spuscat na nizek nivo.s takimi bedaijami se nemislm ukvarjat.
anonimna a je kaj novega?a si naredila ponovno test

TEO PEJIĆ 26.1.2008

clock-img

29.05.2008, 08:27

clock-img

łiłi

pencil-img

147

hitro pisem ,pa so napake.se opravicujem

TEO PEJIĆ 26.1.2008

clock-img

29.05.2008, 08:34

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Draga anonimna, kako si ti pogumna,da svoje lepi jezik skrivaš za anonimnostjo. In ne boš verjela, moj lepi nosek lahko vtikam zato, ker sem Lepotica z lepim noskom. Škoda, da ga ne vidiš.

da bo našel zaklad.

clock-img

29.05.2008, 09:32

clock-img

*erika*

pencil-img

938

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

ne nisva v sorodu,sva pa dobre prjatlce.te zanima ker se najini otroci isto piseje,a ne?moj dragi in njen dragi sta prjatla ze 15 let sigurn,ampak nevem zakaj se isto piseta,mogoce pa smo neki daljni sorodniki,nevem.user posted image

Ah, pajade, po moje je sklepala po (ne)stilu pisanja in nebulozah.

ma goni se

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

29.05.2008, 09:39

clock-img

Anonimen

ojezusmarijainkristusinvsisvetnikipomagajuser posted image

clock-img

29.05.2008, 09:40

clock-img

Volga

pencil-img

9346

ne nisva v sorodu,sva pa dobre prjatlce.te zanima ker se najini otroci isto piseje,a ne?moj dragi in njen dragi sta prjatla ze 15 let sigurn,ampak nevem zakaj se isto piseta,mogoce pa smo neki daljni sorodniki,nevem.user posted image

ma goni se

Ja, prav. Če ti tako rečeš user posted image

clock-img

29.05.2008, 09:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Tudi vsi svetniki takim ne morejo pomagati.To je pa res šlo predaleč.user posted image

clock-img

29.05.2008, 09:49

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Tudi vsi svetniki takim ne morejo pomagati.To je pa res šlo predaleč.user posted image

Ni ga svetnika, ki bi tu lahko pomagal.

Ampak jaz sem samo malo prišla ploskat vsem alter egomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 09:51

clock-img

benika

pencil-img

7793

ma goni se

*erika* a se ti ne zdi, da bi se lahko malce lepše izražalauser posted image  Ker te tvoje izjave že zdavnaj presegajo meje dobrega okusa in so krasen primer žaljenja druge osebe. Me po tvoje dajemo neprimerne komentarje, ampak v njih ne žalimo ne tebe in ne drugih uporabnic, kar ti tako z veseljem delaš. Sej bi ti napisala kej drugega, bolj sočnega, pa se ne splača spuščat na tvoj nivo izražanja.

clock-img

29.05.2008, 09:52

clock-img

benika

pencil-img

7793

Raho, a danes še kr ploskamo? No, za guštuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 09:55

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Raho, a danes še kr ploskamo? No, za guštuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, bom pa jaz še malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, za gušt.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, erika, ne ploskam tebi in tvojim alter egomuser posted image

clock-img

29.05.2008, 09:56

clock-img

Raho

pencil-img

4143

No, samo še van kveščen:

Volga, a se že goniš????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:07

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Erika, nehajte s takim izrazoslovjem.

da bo našel zaklad.

clock-img

29.05.2008, 10:19

clock-img

benika

pencil-img

7793

To pa ne bo šlo. Če bi jo večkrat brajla, bi videla, da ona ne more iz svoje kože. Ona je tipičen primer izraza; ˝Ko mački stopiš na rep, cvili.˝

No Volgica, kako kaj gonitis? user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:21

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

A vidve se vikata? A niste bili še malo prej frendi?

clock-img

29.05.2008, 10:34

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Tle se ne gre za to, kdo je s kom prijatelj, ker ne potrebujem spletnih prijateljev. Ampk tudi ona se je spustila ne neko čudno raven in lahko takoj neha s takimi komentarji.

da bo našel zaklad.

clock-img

29.05.2008, 10:59

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Tle se ne gre za to, kdo je s kom prijatelj, ker ne potrebujem spletnih prijateljev. Ampk tudi ona se je spustila ne neko čudno raven in lahko takoj neha s takimi komentarji.

Aja, tudi prav.

clock-img

29.05.2008, 11:21

clock-img

dana

pencil-img

1395

ma goni se

Tole je pa res že mal preveč no ! 

clock-img

29.05.2008, 11:29

clock-img

*erika*

pencil-img

938

js nevem kaj gre tko u nos teli volgi,vse kar se napise,mal sm brala druge teme in volga non stop tezi puncam,ne morem vrjet,da je lahko ena zenska ali karkoli ze je tako podla,ti si res cudna,mogoce bi blo dobro da gres malo k zdravniku...res ti mora bit dolkcas u zivljenju.
benika ti pa samo nehj bit tko pametna ker nisi nic boljsa od volge.

samo to ce vam tema ki jo nekdo odpre ni vsec,pa ne odgovarjat ,ker samo tezite.to se samo na ringaraja dogaja,pjte mal u mamino cvekalnico pogledat kako se punce lepo pogovarjajo.js sama osebno,ko sem videla kako smesno ali butasto temo nism odgovorila ne pa da grem tezit zenski tko kot ve.vidm da res nekatere nimajo nc za delat u zivljenju.

< Sporočilo je popravil *erika* -- 29.5.2008 11:30:25 >

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem