writing-img

RE: sm nosecka lali ne???

clock-img

28.05.2008, 14:33

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

benika, imaš prav user posted image

še sam izpadeš budala, če se kregaš z budalo, ne? user posted image

clock-img

28.05.2008, 14:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ti si pa primerna za kako posebno ustanovo, kake pa imaš . A se sploh zavedaš, kaj si napisala? Sigurno imaš tako nizek IQ, da se še zavedaš ne, kajne ?

Eh, nehi blue, sej veš da se ne splača. Je avtorica svoje obvladovanje oliike dokazala že v marsikateredm prejšnjem postu.

Točno tako.

clock-img

28.05.2008, 14:41

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...pred 4 dnevi mi morala dobiti user posted image pa je nisem, slucajno sem bila po prvem zaostanku narocena pri gin in mi je naredil ultrazvok, ki pa ni nic pokazal prav tako kri ne...

...ali menite da je mogoce da sem v fazi oploditve, ugnezdenja?

Ok, baje je blo rečeno, da se moramo držat teme, tako da o IQ-ju res ne bi user posted image  
Torej, če bi morala menstruacijo dobiti pred štirimi dnevi in če predvidevamo, da imaš M na 28 dni, si imela ovulacijo pred cca. osemnajstimi dnevi in bi do oploditve/vgnezdenja lahko prišlo najkasneje nekje pred štirinajstimi dnevi. Po tem smatram, da sedaj nisi v fazi oploditve/vgnezdenja. Ali si noseča, pa žal tudi ne vem.
Mi smo se o teh zadevah učili že v OŠ pri spolni vzgoji, ne vem katera generacija si, ali pa si preprosto prešpricala te ure.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

28.05.2008, 14:45

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Mi smo se o teh zadevah učili že v OŠ pri spolni vzgoji, ne vem katera generacija si, ali pa si preprosto prešpricala te ure.

Pa si napisala, da ne boš o IQ-ju. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

28.05.2008, 15:09

clock-img

ninchi9

pencil-img

435

Ko sem tole brala, ste me ene ženske zellloooo razočarale. Za vas ne vem, ampak sama sem stara 23 let in mi niti na misel ne pride, da bi se tako primitivno obnašala. A VAS NI SRAM??? Pa mislim, da ste ene precej starejše od mene. Če bi jaz bila moderatorka, bi vam prepovedala nadaljnje sodelovanje na ringaraja.net. Kaj takega pa še ne!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 15:19

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Pa si napisala, da ne boš o IQ-ju. user posted image user posted image user posted image

Pa saj nisem user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

28.05.2008, 15:21

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Vedno bolj zanimivo... user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

clock-img

28.05.2008, 15:27

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Jaz se tudi ne mislim skrivat za Anonimnimi vzdevki, ampak se absolutno strinjam z prejšnjim postom.
Ženske, ženske, ...ajejuser posted image . In ta glavne so/ste glih te, ko so/ste menda že malo starejše in se ne uvrščajo glih v razred najstnic. Kam ste prišle, da se tako obnašateuser posted image

Moderator te teme...meni se tale tema sploh ne zdi smešna, bi že bil skrajni čas, da se zaklene, ...kar je bilo povedanega je bilo, ...je pa sprožilo številne sporeuser posted image  na žalost.

Vsak ima pravico vprašat za mnenje na forumu, kar pa ne pomeni, da si zasluži norčevanje z strani uporabnic foruma. O tem pa katero vprašanje je vmesno/neumesno pa nebi debatirala, ...verjamem, da ste že tudi same kdaj zastavile kako neprimerno vprašanje in smo ostale zavijale z očmi...ampak ne tako očitno, kot to delate ve...vsak si misli potiho pač in če se komu zdi tema pač neprimerna oz. neumesna jo pač ni treba komentiratuser posted image .

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 28.5.2008 15:28:54 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

28.05.2008, 15:37

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Ko sem tole brala, ste me ene ženske zellloooo razočarale. Za vas ne vem, ampak sama sem stara 23 let in mi niti na misel ne pride, da bi se tako primitivno obnašala. A VAS NI SRAM??? Pa mislim, da ste ene precej starejše od mene. Če bi jaz bila moderatorka, bi vam prepovedala nadaljnje sodelovanje na ringaraja.net. Kaj takega pa še ne!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubica verjetno veš, da živi portal RR od oglaševalcev, ki jih zanima samo to, koliko ljudi pride na portal, na katerem oglašujejo....user posted image  četudi si samo ne ploskajo.....
in si moraš mislit, kak dolgočasen bi bil RR, če bi se na njem samo vsi z vsemi strinjali user posted image  in bi brala 5 let ena ta ista vprašanja in ene ta iste osladne odgovore.

nekatere uporabnice, beri kot erika ali kaj je že, so se res malce dale z verige....user posted image

...vox populi...

clock-img

28.05.2008, 15:39

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

..vsak si misli potiho pač in če se komu zdi tema pač neprimerna oz. neumesna jo pač ni treba komentiratuser posted image .

velja tudi kontra: tudi brat ti je ni treba in komentirat, če ti ni všeč user posted image

in na koncu ugotovimo, da so, kot bi dejal zelo "sporen" user posted image user posted image user posted image  član tega portala stvari narejene preprostouser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

28.05.2008, 15:47

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: rija

..vsak si misli potiho pač in če se komu zdi tema pač neprimerna oz. neumesna jo pač ni treba komentiratuser posted image .

velja tudi kontra: tudi brat ti je ni treba in komentirat, če ti ni všeč user posted image

in na koncu ugotovimo, da so, kot bi dejal zelo "sporen" user posted image user posted image user posted image  član tega portala stvari narejene preprostouser posted image user posted image user posted image

Oja, tema doslej ni bila brisana, zdaj, ko si omenila tistega, ki se ga ne sme omenjati, bo pa definitivno. user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

clock-img

28.05.2008, 16:24

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

...verjamem, da ste že tudi same kdaj zastavile kako neprimerno vprašanje ..

TOčno tako, smo pač dobili neprimeren odgovor. Pa kaj...še vedno živimo, predvsem pa se še vedno smejimo in se imamo fajn. Zaradi tega pa še vseeno nismo vedeževalke. Tako. Pa smo na začetku teme, post št.2.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

28.05.2008, 16:40

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

...verjamem, da ste že tudi same kdaj zastavile kako neprimerno vprašanje ..

TOčno tako, smo pač dobili neprimeren odgovor. Pa kaj...še vedno živimo, predvsem pa se še vedno smejimo in se imamo fajn. Zaradi tega pa še vseeno nismo vedeževalke. Tako. Pa smo na začetku teme, post št.2.user posted image

No Marogica pa si prišla do bistva te teme. user posted image To je začaran krog, zgodba, ki se nikoli ne konča.... user posted image

clock-img

28.05.2008, 16:51

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Sanja svinja kukuruz

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

clock-img

28.05.2008, 16:53

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Aja no, potem pa je. Mogoče. Ampak še vedno se mi bolj zdi, da ni.

Men se tut zdi da nisi...al pa si...hm...joj...ne vem..

clock-img

28.05.2008, 16:55

clock-img

Raho

pencil-img

4143

jaz sem spet prišla sam malo ploskat, ker že dolgo nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 17:02

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Pol si pa le fajn natreniraj mišice na rokah! user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 18:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

vidm pa da ste iste punce ki ste napadale brezveze tudi mene,tko da to ne morem vrjet kok mate casa prevec,da stalno punce ki kaj uprasajo napadate,ce se vam zdi vprasanje butasto ga raje preskocite ne pa punco tko morit!

Erika prav si povedala, če vam vprašanja punc ki si želijo kakšno spodbudno besedo ne zdijo smiselna, pa ne odgovarjajte na njih.
RR JE FORUM ZA MAMICE KAKOR TUDI ZA TISTE ki si to želijo postati, pa potrebujejo kak nasvet.
Tudi vi niste vedele vse!

Se čist strinjam s tem, ko čakaš ti je lahko vsaka informaicja dobrodošla. Saj je vsem tukaj jasno, da šele test pokaže, ali gre za nosečnost.

clock-img

28.05.2008, 18:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pajčolanka

jaz pa ne vem, kakšen odgovor ste pričakovale?
punca je bila sama pri g ki ji je povedal da je še prehitro da bi lahko kar koli rekel, da pa naj naredi test. najboljši odgovor in pol gre punca še na forum spraševat če je al ni noseča. in kako naj mi to vemo če pa še G to ne ve?

in kar se tiče znakov...so čisto lahko od psihe. mislim tolikokrat ko so mene joški boleli, vse špikalo, bla napihnjena itd...bi mogla met že četico otrok. ko pa je šlo zares ni bilo nobenega od teh znakov. samo povišan beta hcg...pa ziher nism edina.

Ja, mislim, da lahko o znakih več  vemo kot ginekologinja - znaki so individualni in več žensk več ve.

clock-img

28.05.2008, 20:30

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

punca je bila sama pri g ki ji je povedal da je še prehitro da bi lahko kar koli rekel, da pa naj naredi test. najboljši odgovor in pol gre punca še na forum spraševat če je al ni noseča. in kako naj mi to vemo če pa še G to ne ve?

in kar se tiče znakov...so čisto lahko od psihe. mislim tolikokrat ko so mene joški boleli, vse špikalo, bla napihnjena itd...bi mogla met že četico otrok. ko pa je šlo zares ni bilo nobenega od teh znakov. samo povišan beta hcg...pa ziher nism edina.

Ja, mislim, da lahko o znakih več  vemo kot ginekologinja - znaki so individualni in več žensk več ve.

Mogoče ima pa tudi G že poln kufer takih, ki kar naprej hodijo, ko sem ji zazdi, da bi pa lahko bile noseče.  

clock-img

28.05.2008, 20:56

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: blue sky

Mogoče ima pa tudi G že poln kufer takih, ki kar naprej hodijo, ko sem ji zazdi, da bi pa lahko bile noseče.  

Pa ne nouser posted image - pomojem jih nimajo.

clock-img

28.05.2008, 21:00

clock-img

Anonimen

hvala za nasvete iz OŠ....bi lahko pričela s predavanji..res me ni potrebno zaliti....in zakaj sem anonimna, ker sem se ravno vclanila in mi je bilo pac narodno da se takoj izpostavim pod svojim imenom...lahko bi rekla havala za (ne)razumevanje

clock-img

28.05.2008, 21:01

clock-img

*erika*

pencil-img

938

IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

ljubica verjetno veš, da živi portal RR od oglaševalcev, ki jih zanima samo to, koliko ljudi pride na portal, na katerem oglašujejo....user posted image  četudi si samo ne ploskajo.....
in si moraš mislit, kak dolgočasen bi bil RR, če bi se na njem samo vsi z vsemi strinjali user posted image  in bi brala 5 let ena ta ista vprašanja in ene ta iste osladne odgovore.

nekatere uporabnice, beri kot erika ali kaj je že, so se res malce dale z verige....user posted image

in kaj si mislila s tem?

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

28.05.2008, 21:02

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

hvala za nasvete iz OŠ....bi lahko pričela s predavanji..res me ni potrebno zaliti....in zakaj sem anonimna, ker sem se ravno vclanila in mi je bilo pac narodno da se takoj izpostavim pod svojim imenom...lahko bi rekla havala za (ne)razumevanje

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 21:06

clock-img

thaila

pencil-img

11

kaj pa ce bi ti bila tiho..bi blo fino ne..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem