writing-img

RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del

clock-img

11.06.2008, 12:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

blagor tep...Mi2 imava pa ta mesec registracijo+ morje tko da ne smem nič zapraulat....Mož pa še zaenkrat ni v tej "fazi" da bi me financiraluser posted image

sej bo pršu v to fazo, prej al slejuser posted image ...

clock-img

11.06.2008, 12:58

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

blagor tep...Mi2 imava pa ta mesec registracijo+ morje tko da ne smem nič zapraulat....Mož pa še zaenkrat ni v tej "fazi" da bi me financiraluser posted image

sej bo pršu v to fazo, prej al slejuser posted image ...

prej nikol...user posted image  si morm sama zaslužit za priboljškeuser posted image

pa sej je po en stran prov...Če bi še njegov dnar zapraulala bi hitr na kant pršliuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

11.06.2008, 13:06

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Poopsika-a velja potem za ju3? Bi jst mojga zjutraj peljala v službo pa potem priletela na eno hitro kavico,čvek pa še oblekco pogledatuser posted image

clock-img

11.06.2008, 13:07

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

pismu mam monologeuser posted image

clock-img

11.06.2008, 13:09

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Talika-ti ki si iz "foha"..Na terminalu sem naročila tiste kartice sej veš-za zavarovanje če se na morju kaj zgodi..pa sem dobila domov samo za Saro, men pa niso poslal...A je za odrasle pol kakšen drug "sistem"? Aja pa kaj dejansko krije to zavarovanje? A misliš da naj vzamem še ekstra tut še Coris, a kej nuca?

Ne vem zakaj ti niso poslali še za vaju. Počakaj kakšen dan potem pa jih raje pokliči. Telefonsko pošišči na njihovi strani.

Glede kritja je razlika med to konvencijo in posebnim zdravstvenim zavarovanjem. Pri konvenciji je problem v tem, da ti povrnejo stroške po tarifi ki pri nas velja, kar pa ni nujno, da je enako. Pa še kar nekaj zadev je različnih. Vzemi raje družinsko zavarovanje pri Vzajemni za Hrvaško, je cenejše. Poglej tukaj: http://www.vzajemna.si/default.asp?CatId=472. Lahko skleneš tudi preko interneta in plačaš s kartico ali Moneto. 

Jaz vedno vzamem to zavarovanje, ker nikoli ne veš kaj se zgodi. Upajmo, da se nikoli ne bo, ampak lahko nastanejo grozno visoki stroški.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

11.06.2008, 13:12

clock-img

Anonimen

Poopsika-a velja potem za ju3? Bi jst mojga zjutraj peljala v službo pa potem priletela na eno hitro kavico,čvek pa še oblekco pogledatuser posted image

valdauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2008, 13:13

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

hvala Talikauser posted image  grem pogledat zdej tisto družinsko varianto...

clock-img

11.06.2008, 13:13

clock-img

Anonimen

pismu mam monologeuser posted image

jst kuham, pa mau umes skačem na rruser posted image

clock-img

11.06.2008, 13:24

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

moja afna z mašno:user posted image

user posted image

clock-img

11.06.2008, 13:26

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

sončm zobe:user posted image

user posted image

clock-img

11.06.2008, 13:27

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Kolk je luštna Sara s tisto mašnico.user posted image Cela dama!user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

11.06.2008, 13:28

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Kolk je luštna Sara s tisto mašnico.user posted image Cela dama!user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image ...smo jo mal našemiluser posted image  komi čakam dolge laskeuser posted image

clock-img

11.06.2008, 13:30

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

hvalauser posted image ...smo jo mal našemiluser posted image  komi čakam dolge laskeuser posted image

jaz pa tudi kakšno punčko, da jo bom lahko malo nakičilauser posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

11.06.2008, 13:30

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

pr babici na Zaplani se pa sprehajajo palčki...uau...user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.6.2008 20:44:16 >

clock-img

11.06.2008, 13:32

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

jaz pa tudi kakšno punčko, da jo bom lahko malo nakičilauser posted image user posted image

torej morta s tvojim hitr u akcijouser posted image

Jst bi tut kr še enga mela....čeprov me na trenutke skrbi kako bi sfolgala z dvema majhnima (mamice s tremi prosim tega ne berteuser posted image )

clock-img

11.06.2008, 13:33

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Včeraj sem na televizije videla porod v celoti, kako je otroček ven zlezel. Meni je tako slabo ratalo, da nisem prišla k sebi še nekaj časa. Sploh ne vem zakaj. user posted image user posted image user posted image  Nikoli nisem gledala kakšnih posnetkov iz tega zornega kota. Kar nekako se podoživela kako mi je bilo težko, pa kako otroček težko ven pride.

Joj v drugo me bo ful bolj strah it rodit.user posted image user posted image Zdej me ni bilo nič strah, sem bila ful pozitivno naravnana, pa sem ful težko in dolgo rojevala. user posted image  Ah bomo že preživeli, a ne?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

11.06.2008, 13:35

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Včeraj sem na televizije videla porod v celoti, kako je otroček ven zlezel. Meni je tako slabo ratalo, da nisem prišla k sebi še nekaj časa. Sploh ne vem zakaj. user posted image user posted image user posted image  Nikoli nisem gledala kakšnih posnetkov iz tega zornega kota. Kar nekako se podoživela kako mi je bilo težko, pa kako otroček težko ven pride.

hvala bogu da pri porodu nismo prisotne na drugi strani aneuser posted image

Moj je pa spremljal cel porod, ko je tamala začela ven lezt pa do konca,pa mu je blo ful zanimiv,še eno "strokovno" sta z babco vmes rekla na to temo....user posted image  

clock-img

11.06.2008, 13:40

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Moj je pa spremljal cel porod, ko je tamala začela ven lezt pa do konca,pa mu je blo ful zanimiv,še eno "strokovno" sta z babco vmes rekla na to temo....user posted image  

ojej
moj je videl končni masaker, ker sem začela ful krvavet in je moral Marka pazit tam na pultu, ker so babce okrog mene skakale, da mi je kri nehala tečtuser posted image user posted image
pa je rekel, da ni nič lepo videtuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

11.06.2008, 13:49

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

jupiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image Tjaša je začela ful plazituser posted image user posted image user posted image user posted image Sem ji dala samo svoj gsm na tla pa je tolk šibala..sem jo posnela s fotoaparatom ampak ne vem kako vam naj pokažemuser posted image ..sej verjtn vas tud ful ne zanima ampak jst sem pa tolk vesela...tko kot je zalenka rekla, samo motivacija mora bit tapravauser posted image

poopsika user posted image user posted image user posted image  za tjaško. dej mi pošlji, jaz bi jo ful ful rada vidla res.

clock-img

11.06.2008, 13:49

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Saskija, Rivi.... vaje vaju čakajo v poštnem predalu user posted image user posted image

VEŠ DA SEM ZMAGOVALKA MED TREBUHARJI PA NE DA BI MI VAJE POSLALAuser posted image user posted image

to pa še zdaleč ne drži. tuki me pa nobena neprehiti user posted image user posted image user posted image . ti pa sploh ne k si ful shujšala. pa birdy ti si tud ful shujšala.

clock-img

11.06.2008, 13:51

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Poopsika-kadar se pa mi2 zmeniva pa zmer neki vmes pride...user posted image  Glihkar me je iz razvojne klicala da majo ju3 luft pa da lahko pridem.... (sem jih prosila če se da zarad morja prestavit pa so me dons klical)...Tko da greva jutri tja,imava ob 9h,pa če bo tamala kul pa ne bo tečka priletiva po razvojni do vaju če ne pa eno rundico domov odspat pa potem mal kasneje...a je ql?

clock-img

11.06.2008, 14:04

clock-img

Anonimen

Poopsika-kadar se pa mi2 zmeniva pa zmer neki vmes pride...user posted image  Glihkar me je iz razvojne klicala da majo ju3 luft pa da lahko pridem.... (sem jih prosila če se da zarad morja prestavit pa so me dons klical)...Tko da greva jutri tja,imava ob 9h,pa če bo tamala kul pa ne bo tečka priletiva po razvojni do vaju če ne pa eno rundico domov odspat pa potem mal kasneje...a je ql?

kul kuluser posted image

clock-img

11.06.2008, 14:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

jupiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image Tjaša je začela ful plazituser posted image user posted image user posted image user posted image Sem ji dala samo svoj gsm na tla pa je tolk šibala..sem jo posnela s fotoaparatom ampak ne vem kako vam naj pokažemuser posted image ..sej verjtn vas tud ful ne zanima ampak jst sem pa tolk vesela...tko kot je zalenka rekla, samo motivacija mora bit tapravauser posted image

poopsika user posted image user posted image user posted image  za tjaško. dej mi pošlji, jaz bi jo ful ful rada vidla res.

če je ful velk fajl 27 mb...in jst ne znampomanjšat in se mi niti ne da tega delat, če je ful zakompliciranouser posted image

clock-img

11.06.2008, 14:05

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Joj v drugo me bo ful bolj strah it rodit.user posted image user posted image Zdej me ni bilo nič strah, sem bila ful pozitivno naravnana, pa sem ful težko in dolgo rojevala. user posted image  Ah bomo že preživeli, a ne?

Boš videla da gre v drugo veliko hitreje kot prvič.....vsaj pri meni je bilo tako (1.5h)user posted image
Pa strah te ne sme biti.....

clock-img

11.06.2008, 14:06

clock-img

Anonimen

Simon istouser posted image

Mu je babca rekla, poglejte poglejte se je že pol glavice zunaj in on je veselo firbcaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem