cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del

clock-img

11.06.2008, 14:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

moja afna z mašno:user posted image

user posted image

kok je lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2008, 14:07

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

moja afna z mašno:user posted image

user posted image

Kakšna damica!!!user posted image user posted image

Sisy vidim da ima Sara tudi enke malo narazen...naš tudi.user posted image

clock-img

11.06.2008, 14:09

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

Aja....Tjaška  super bravo za plazenje!!!user posted image user posted image

clock-img

11.06.2008, 14:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Aja....Tjaška  super bravo za plazenje!!!user posted image user posted image

hvala JORJAuser posted image

clock-img

11.06.2008, 14:20

clock-img

abc100

pencil-img

5390

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Saskija, Rivi.... vaje vaju čakajo v poštnem predalu user posted image user posted image

VEŠ DA SEM ZMAGOVALKA MED TREBUHARJI PA NE DA BI MI VAJE POSLALAuser posted image user posted image

to pa še zdaleč ne drži. tuki me pa nobena neprehiti user posted image user posted image user posted image . ti pa sploh ne k si ful shujšala. pa birdy ti si tud ful shujšala.

Na moj trebuh ste pa pozabile. Prosim še meni vaje. Da jih preberem.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

11.06.2008, 14:24

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Saj res, bravo Tjaša za plazenje.user posted image user posted image user posted image
Z Nitko sta pa res usklajeni, a sta se zmenili?user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

11.06.2008, 14:40

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

ojla punce če hočete v petek zaston iti v živalski vrt tukaj imaste naslov in naročite karte ki jih dobite prek email
http://www.superdan.si/index.php?page=vstopnica

clock-img

11.06.2008, 14:46

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Tiste k ste se dones registrirale na trenerja. Kako vam je ratralo? Jest sem vsaj 30 uporabniških imen napisala, pa so vsi že zasedeni.user posted image

clock-img

11.06.2008, 14:51

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Tiste k ste se dones registrirale na trenerja. Kako vam je ratralo? Jest sem vsaj 30 uporabniških imen napisala, pa so vsi že zasedeni.user posted image

meni je v prvo ratalouser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

11.06.2008, 14:55

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO TJAŠKA za plazenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
SISY niste edini ki se šene plazte,mi tud neuser posted image aja pa lušna kopija tebeuser posted image
ABC jaz sem se tud kamot registrirala,sem kr ta nik uzela k ga mam tleuser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

clock-img

11.06.2008, 14:58

clock-img

abc100

pencil-img

5390

IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO TJAŠKA za plazenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
SISY niste edini ki se šene plazte,mi tud neuser posted image aja pa lušna kopija tebeuser posted image
ABC jaz sem se tud kamot registrirala,sem kr ta nik uzela k ga mam tleuser posted image

Jest sem pa tok časa probavala, dokler mi ni idej zmanjkal.user posted image

clock-img

11.06.2008, 15:01

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

Jest sem pa tok časa probavala, dokler mi ni idej zmanjkal.user posted image

poskusi pa ABC99 da ne boš glih 100user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

clock-img

11.06.2008, 15:25

clock-img

saskija

pencil-img

1852

Sisy Sara je user posted image user posted image user posted image user posted image  krasna. In kako ti je podobna!!!

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

11.06.2008, 15:27

clock-img

saskija

pencil-img

1852

user posted image VSE NAJBOLJŠE GAŠPER !!!!

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

11.06.2008, 15:29

clock-img

saskija

pencil-img

1852

user posted image user posted image user posted image Tjaška bravo za plazenje.

clock-img

11.06.2008, 15:34

clock-img

saskija

pencil-img

1852

Antilopa hvala za pošiljanje maila nič se ne matraj jaz enostavno datoteke ne morem odpret zakaj nimam pojma,

sem si pa zadevo ogledala na moj trener

ampak moram rečt da večino vaj že zelo dolgo izvajam-  ni pa nobene nove zraven razen tista žaba tam pa se bojim da si nogo izpahnem.user posted image

clock-img

11.06.2008, 15:36

clock-img

saskija

pencil-img

1852

ker imam monologe in še 5 minut časa vam sporočam, da grem danes zvečer namesto na RR v kino gledat s prijateljicami SEX V MESTU. Tako, da ne bi mislile kje semuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2008, 15:40

clock-img

JORJA

pencil-img

1212

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

user posted image VSE NAJBOLJŠE GAŠPER !!!!

Tudi od nas!!!

clock-img

11.06.2008, 16:03

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

ker imam monologe in še 5 minut časa vam sporočam, da grem danes zvečer namesto na RR v kino gledat s prijateljicami SEX V MESTU. Tako, da ne bi mislile kje semuser posted image user posted image user posted image

Super, uživaj kar se da.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

11.06.2008, 16:30

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

Tjaška bravouser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2008, 16:43

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

punce hvala za komplimenteuser posted image user posted image

Mojca32-hvala bogu da moj otrok ni edini ki ne plaziuser posted image  no sej ne da sem vesela da je tko, ampak tko vsaj vem da nisem edina na tem planetu s problemom ne-plazenjauser posted image

Saskija-masksimalno uživaj v sexu v mestuuser posted image

Jorja-jst pa opažam da ima kar precej tamaučkov enke narazen....Sem mislila da ima to po mojmu pa je očitno kar pogosto...No vseen upam da bojo skup zlezleuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

11.06.2008, 19:06

clock-img

Anonimen

Oj bejbe!

Saskija, uživaj v sexuuser posted image ...jst sem ful uživala, luštn filmček, lih za babeuser posted image user posted image

Vi o zobkih...Tjaša pa nima nič enkic narazen, jeeejuser posted image zato, ker nima zobuser posted image

clock-img

11.06.2008, 19:23

clock-img

Anonimen

Mi smo bili pa na obisku pri še ne 1mesečni punčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a se spomnite, ko so bili  naši tolk mejčkeniuser posted image ...tolk je luškana, micena, nebogljena, tako diška..čist sem bla navdušena.
Tjaša pa tak gavnaruser posted image ...zdej tolk puza...čist se ji meša

clock-img

11.06.2008, 19:23

clock-img

tikca

pencil-img

936

Ojla babe! user posted image

Kolk vam je dogajal user posted image

Nam je včeraj strela uničla tv, tel., internet, tko, da nisem mogla nč pripomnituser posted image

Vse ampak res vse slikce so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , otročki, mamice, poročniki....ni da ni user posted image user posted image user posted image

Ja za obroč se še vedno priporočam od 12.7. en teden, upam, da bo takrat user posted image

In pa..... Zalenka kar potolaži se, največjega imam jaz user posted image user posted image

Več se pa zdajle ne spomnim. Itak pa bom mogla vse ugasnit se mi zdi, ker je vse črno in grmi user posted image

clock-img

11.06.2008, 20:07

clock-img

Anonimen

Kaj je men moj dragi naredil?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobim mejl, da me vabi na izlet za 5 dni v London!!
Karta že plačana....faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak...1.8 greva...Par dni bova v Londonu v hotelu, potem pa še par dni pr njegovih sorodnikh., so se že vse zmenil, za mojim hrbtom ofkorsuser posted image ..tolk kokr se veselim, sem čist konec...letalouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 11.6.2008 20:08:15 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem