writing-img

RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del

clock-img

03.06.2008, 20:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Bravo Tjaša za usedanje in za vrtec.user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

clock-img

03.06.2008, 20:45

clock-img

Anonimen

Bravo Tjaša za usedanje in za vrtec.user posted image user posted image user posted image

Ja superuser posted image user posted image user posted image

A ne kolk si to veseluser posted image

Pa bravo mami k si morje rezerviralauser posted image Sem si zdele ogledala tvoj apartma-šit a ne,res bosta lohk romantiko zganalauser posted image

clock-img

03.06.2008, 20:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Kawasakica-dej mi prosim povej (moj ima ene popadkeuser posted image )A je apartma na Lošinju 50 evrov dnevno drago????

Men se ne zdi.

men je to ful fajna cena

No a neuser posted image Pa računaj da se bo to itak prepolovilo,ker greva še z eno skupaj in njenima punčkamauser posted image

clock-img

03.06.2008, 20:52

clock-img

Anonimen

Ja superuser posted image user posted image user posted image

A ne kolk si to veseluser posted image

Pa bravo mami k si morje rezerviralauser posted image Sem si zdele ogledala tvoj apartma-šit a ne,res bosta lohk romantiko zganalauser posted image

user posted image bomo domov prišli 4user posted image

clock-img

03.06.2008, 20:53

clock-img

Anonimen

Kawasakica-dej mi prosim povej (moj ima ene popadkeuser posted image )A je apartma na Lošinju 50 evrov dnevno drago????

Men se ne zdi.

men je to ful fajna cena

No a neuser posted image Pa računaj da se bo to itak prepolovilo,ker greva še z eno skupaj in njenima punčkamauser posted image

uh še boljšuser posted image user posted image user posted image zdej pa nej neha tvoj nergat in hitr rezervirajtauser posted image ...zdej sem pa vsa pametna aneuser posted image , ko smo se končno mi pobrigal za morje

clock-img

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

Mi imamo pa danes fantastičen dan...dobili smo vrtec, rezervirali morje in najbolj pomembno....Tjaša se je zdele že 3x sama usedla, jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem tolk ponosna nanjouser posted image

Popoldne se jo dala na vse 4 in sem za trenutek stran pogledala in je že sedelauser posted image pa se mislila ok, se ji je pač posrečilo ampak zdej pa razturavauser posted image .

the best tjaška. Eva, Tjaška in Nitka zgleda to vse naenkrat obvladajo. So kr približno glih kajne? user posted image

clock-img

clock-img

zalenka

pencil-img

4541

Zalenka, super za Nitkino usedanje user posted image user posted image user posted image , boš videla zdej pa še kakšnih 14 dni, pa bo že šla po vseh 4.

sem ful vesela user posted image user posted image . danes je že rokice pomikala naprej tako, da je prišla do igrače. samo noge so čisto na miru in mora še zgruntat da jih je treba kaj premaknit user posted image . je pa vsaj malo manj občutljiva, tak da jo komot tud jaz dam na vse 4 in jo pol mal guncam, da ravnotežje lovi. tako je pokazala na fizio. je pa res, da takoj ko jo dam na vse 4 se vsede in ni glih ful rada na vseh 4 user posted image . vsaj zaenkrat.

clock-img

clock-img

Anonimen

Punce še 2 dni do Sexa v mestuuser posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 20:58

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

zdravo, se mal javim preden grem še 1x seminarsko in prdtsavitev ščekirat, se mi nč ne dauser posted image user posted image user posted image
no, saj ju3 bo pa konec tega delavskega sr...user posted image user posted image user posted image

poopsie bravo za 2. morje, 1. tjaškouser posted image user posted image user posted image

ju3 bi šla full na kavo pa moram it mal domov pogledat dop k pop me pa itak ni

šilo - čist ok je, če nis preveč razvajenuser posted image voda je full lepa, krk mesto ni tok daleč, mirno, fletnouser posted image mi gremo tud na krk zdaj, ma brat prikolo dol pa ma cel junij frej fajn mi je k ma vodo in skret zraven, si je sam naredil tk k treba pa ni šotor ampak je lesena bajtica ib prikolci in je fajn tud če je nevihta.. sploh zdaj k mam lino , mi je ti kar pomembno

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

03.06.2008, 21:00

clock-img

Rivi

pencil-img

2299

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Srečanje v ČETRTEK V CELJU V TUŠU:

--- rivi
--- talika
--- popsika
--- antilopa
--- antigona
--- kawasakica
--- SŽ
--- jorja
--- mojca

Ob kateri uri? 10.....11.........

a bi kar ob 10 h???

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

clock-img

03.06.2008, 21:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Mi imamo pa danes fantastičen dan...dobili smo vrtec, rezervirali morje in najbolj pomembno....Tjaša se je zdele že 3x sama usedla, jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem tolk ponosna nanjouser posted image

Popoldne se jo dala na vse 4 in sem za trenutek stran pogledala in je že sedelauser posted image pa se mislila ok, se ji je pač posrečilo ampak zdej pa razturavauser posted image .

the best tjaška. Eva, Tjaška in Nitka zgleda to vse naenkrat obvladajo. So kr približno glih kajne? user posted image

ja, pridne so tele naše babe žabeuser posted image

clock-img

03.06.2008, 21:02

clock-img

Rivi

pencil-img

2299

Bravo Tjaši, Evi in Nitki za usedanje in še Tjaši za vrtec.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

clock-img

03.06.2008, 21:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

zdravo, se mal javim preden grem še 1x seminarsko in prdtsavitev ščekirat, se mi nč ne dauser posted image user posted image user posted image
no, saj ju3 bo pa konec tega delavskega sr...user posted image user posted image user posted image

poopsie bravo za 2. morje, 1. tjaškouser posted image user posted image user posted image

ju3 bi šla full na kavo pa moram it mal domov pogledat dop k pop me pa itak ni

šilo - čist ok je, če nis preveč razvajenuser posted image voda je full lepa, krk mesto ni tok daleč, mirno, fletnouser posted image mi gremo tud na krk zdaj, ma brat prikolo dol pa ma cel junij frej fajn mi je k ma vodo in skret zraven, si je sam naredil tk k treba pa ni šotor ampak je lesena bajtica ib prikolci in je fajn tud če je nevihta.. sploh zdaj k mam lino , mi je ti kar pomembno

hvala za čestitke vsemuser posted image

ja lenča, men je to fajn,d a ni unega vrveža in da nisem na plaži kot sardelca, tko, da sem vesela, da je bolj mirnouser posted image user posted image
taprav dopust za naju k sva bolj penzionista user posted image na dopustu.

clock-img

03.06.2008, 21:21

clock-img

Anonimen

Tu v Šilotu je bila taka oska plaža,mivkasta pa res full usrana voda.Je pomoje bolje da se kam zapeljete.
Jest samo tako povem,kot je bilo 2 leti nazaj.Mogoče je zdaj kaj boljeuser posted image

clock-img

03.06.2008, 21:22

clock-img

Anonimen

Pooopsika mi imamo morje že rezerviranouser posted image

clock-img

03.06.2008, 21:22

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Bravo TJAŠA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Verjamem da si ful ponosna--- jaz sem tudi user posted image -vse ob svojem času.......... Pa res zgleda da so nekje skupaj............

clock-img

03.06.2008, 21:24

clock-img

Anonimen

Pooopsika mi imamo morje že rezerviranouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super

clock-img

03.06.2008, 21:25

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Oznanjam da imamo PRVO BUŠKO user posted image user posted image user posted image  in sicer od PLAZENJA PO VSEH 4 na dolžini cca. 1,5m user posted image user posted image user posted image  ...sicer se je vmes ene 3x vsedla-ampak učinek pa je bil ........Vam ne morem povedat kok sem vesela-kar sama od sebe je odšibala v svojo sobo in na koncu tresnila s čelom v tlauser posted image Joj, kakšen jok je bil user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 21:26

clock-img

Anonimen

Tu v Šilotu je bila taka oska plaža,mivkasta pa res full usrana voda.Je pomoje bolje da se kam zapeljete.
Jest samo tako povem,kot je bilo 2 leti nazaj.Mogoče je zdaj kaj boljeuser posted image

zmeraj se najde kdo , ki mu je nekaj všeč, drugemu pa neuser posted image ..sej štekamuser posted image .
Bomo videli kako bo....ko bom videla bom komentiralauser posted image

clock-img

03.06.2008, 21:26

clock-img

Anonimen

Bravo TJAŠA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Verjamem da si ful ponosna--- jaz sem tudi user posted image -vse ob svojem času.......... Pa res zgleda da so nekje skupaj............

se mi zdi kot da je najmanj shodila tolk sem bla veselauser posted image

clock-img

03.06.2008, 21:27

clock-img

Anonimen

zmeraj se najde kdo , ki mu je nekaj všeč, drugemu pa neuser posted image ..sej štekamuser posted image .
Bomo videli kako bo....ko bom videla bom komentiralauser posted image

Tako jeuser posted image

clock-img

03.06.2008, 21:29

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Meni pa je že cel večer bilo nekaj slabo, tako da niti jagod nisem mogla jest in sem ravnokar komaj prišibala do kopalnice....le od česa user posted image user posted image user posted image  ----od češenj..............

clock-img

03.06.2008, 21:33

clock-img

tikca

pencil-img

936

Madonca sem gledala kako, da ni nobenga avatarjauser posted image  Pa hočem vprašat, če je samo pri meni tako, pa nimam možnosti odgovorauser posted image  Sploh nisem bila prijavljena, pojma nimam na kak način bi se lahko odjavla, v glavnem kar mal spooky user posted image

clock-img

03.06.2008, 21:34

clock-img

tikca

pencil-img

936

Meni pa je že cel večer bilo nekaj slabo, tako da niti jagod nisem mogla jest in sem ravnokar komaj prišibala do kopalnice....le od česa user posted image user posted image user posted image  ----od češenj..............

Kar bogica si mi, pa zdaj v tej vročini, ki še bo....user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 21:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Madonca sem gledala kako, da ni nobenga avatarjauser posted image  Pa hočem vprašat, če je samo pri meni tako, pa nimam možnosti odgovorauser posted image  Sploh nisem bila prijavljena, pojma nimam na kak način bi se lahko odjavla, v glavnem kar mal spooky user posted image

Tud men se je že to nardiluser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem